Skip to main content

PE SCURT: Zile si Nopti, intr-un nou format. TV Paprika isi lanseaza propria revista

 

Începând cu această lună, revista Zile şi nopţi Bucureşti şi-a reorganizat structura pentru a face loc unor secţiuni noi şi unui număr (şi) mai mare de cronici asumate despre locuri, filme, mâncăruri, promoţii şi lucruri de făcut prin oraş.

Publicitate

Canalul TV Paprika impreuna cu Corporate Media Publishing lanseaza astazi revista culinara TV Paprika Magazin.

Care sunt noutatile revistei Zile si nopti?

Printre noilerubrici ale ghidului Zile si nopti se numara: Trend, Sport şi frumuseţe, Oraşul la preţ redus (unde cititorii află care sunt petrecerile cu intrare liberă, unde găsesc cele mai mari reduceri ale săptămânii şi ce restaurante au cel mai bun meniu de prânz), rubrici de noutăţi de carte, muzică şi DVD, sănătate, campanii ecologice, o secţiune nouă de călătorii cu tips&tricks.

Editorialele, ştirile şi recomandările sunt plasate la începutul şi sfârşitul revistei, în două secţiuni simetrice.

Miezul revistei este format din secţiunile de liste şi recenzii: cronici de film, listele filmelor recomandate de echipa Zile şi nopţi, recenzii de restaurante, cluburi şi baruri, programul pe zile cu recomandări punctuale, o secţiune specială dedicată Centrului Vechi şi încă una cu servicii Non-stop.

Noua structură va fi preluată treptat şi de celelalte 22 de ediţii locale ale reţelei Zile şi nopţi (cea mai nouă dintre ele fiind cea de la Piatra Neamţ, lansată la finalul lunii iunie).

Despre Paprika Magazin:

Revista Paprika Magazin va fi inserata o data la doua luni in revista Domus, aceasta din urma fiind disponibila la chioscurile din toata tara.

Noua publicatie reprezinta o incursiune exotica in bucatariile lumii si prezinta ingrediente de sezon, retete spectaculoase ale unor bucatari renumiti si informatii utile despre restaurantele, pietele sau magazinele cu delicatese din Romania.

Alaturi de Domus, TV Paprika Magazin se distribuie intr-un tiraj de 22.000 de exemplare. Cititorii au ocazia sa achizitioneze gratuit primul numar al publicatiei, achitand doar pretul revistei de decoratiuni interioare. Revista are 76 de pagini.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sand(o)i sand(o)i
    @ tiago n-ai inteles : aurica o arde prin mall-uri ca e aerul ( conditionat ) gratis
  • eu eu
    Disperarea cand iti vine...
  • aura a aura a
    As trece cu conditia sa nu ma platiti in bautura ca am inteles ca sunt probleme cu calitatea si nu as vrea sa ma arda pe matze sau sa imi fac concediul la "bai".
  • sand(o)i sand(o)i
    aurico , fata tatii sa treci pe casierie ca e-nchis la laptarie da' de postaci ca tine avem nevoie
  • tiago tiago
    Jura-te! Pai tu n-ai bani sa mergi in locurile despre care vorbesti. De cand s-a inchis Laptaria stai numai in casa si cresti audienta Acasa TV.
  • aura aura
    Chiar iti place? Fa-ne si noua o poza ca sa vedem cum arata. Nu se gaseste prin locurile bune din oras. De ceva vreme nu l-am mai vazut decat prin mall-uri.
  • alina p. alina p.
    am pus mana pe noul zile si nopti, si imi place! felicitari, e de admirat ca mai exista suflu si energie pentru un produs print de calitate.

Trimite un comentariu

sus