Skip to main content

Radio Guerrilla rămâne fără directorul Călin Husar

 

Călin Husar, director general al Radio Guerrilla pleacă de la conducerea postului de radio.

Publicitate

El și-a dat demisia ieri (14 iulie), după discuții cu noul proprietar Elan Schwartzenberg. Motivul: o înțelegere mai veche între Husar și fostul proprietar Sorin Ovidiu Vîntu, neasumată de noul patron.

Detalii, în continuare:

Miezul discuțiilor vine din urmă cu câția ani, când Sorin Ovidiu Vîntu a cumpărat Cațavencu și Radio Guerrilla. Călin Husar era acționar la Guerrilla, Cotidianul și 24Fun, împreună cu Nicolae Rațiu.

În urma vânzării către Vîntu, Husar și Nicolae Rațiu nu au optat pentru încasarea imediată a banilor, ci pentru recuperarea ulterioară a datoriei.

Contactat de paginademedia.ro, Călin Husar a confirmat plecarea de la Radio Guerrilla și a explicat motivele:

“Acea datorie nu a fost niciodată recuperată. Înțelegerea noastră a fost cu vechiul acționar al Cațavencu (Sorin Ovidiu Vîntu, n. red). Noul proprietar Elan Schwartzenberg nu și-a asumat acel deal. Îi înțeleg poziția. Nu e nimic personal, este strict business. Ne-am despărțit amiabil”, a explicat Călin Husar.

"Înțelegerile sau promisiunile verbale făcute la șpriț, din păcate, nu sunt cuprinse în sfera mea de activitate", a declarat, pentru paginademedia.ro, Elan Schwartzenberg.

Elan Schwartzenberg:

"Eu voi respecta orice înțelegere contractuală și orice fel de obligații legale ale trustului media pe care l-am cumpărat.

Înțelegerile sau promisiunile verbale făcute la șpriț, din păcate, nu sunt cuprinse în sfera mea de activitate."

CIne va fi noul director al Radio Guerrilla?

Elan Schwartzenberg: "Vom analiza. Cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit."

Călin Husar a condus Radio Guerrilla până în decembrie 2008, când a decis să plece, în momentul în care postul de radio a fost integrat în structura Realitatea Media. A revenit la conducerea Guerrilla la începutul lui 2010, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • de acord cu elan... el a platit odata cind a cumparat de la vintu, ce treaba are el cu intelegerile dintre vintu si husar? sa isi ia husar banii de la vintu, daca cu el a facut afacerea verbala. presupun ca vintu cind a vindut realitatea media nu i-a zis lui elan: vezi ca eu o sa iau doar 90 la suta din suma, restul ii dai lui husar ca am o datorie la el????
 • cand s-a spus: "Călin Husar era acționar la Guerrilla, Cotidianul" sper ca a inteles toata lumea cine era acest Husar
 • Toata golania asta nu ar fi fost posibila fara complicitatea echipei.
  Elan e suficient de destept sa nu fi riscat teapa data lui Husar si Ratiu fara sa fi avut asigurarile lui Dobro,Craio,Mihaiu et comp.
  Ce zici Popescule?
  Mucles!
 • Miscare de mare manager pentru Elan! Constant mi-au placut oamenii care nu au nicio treaba cu media dar mereu au pareri si atitudini la adresa ei. Husar, nu doar ca stia management, dar stia management de radio. Iar la capitolul dreptate....well, hai sa numaram tzepele trase de Elan si cele a le lui Husar. Veti observa cum la Husar rubrica ramane goala iar la Elan se cuantifica constant.
 • Nici mie nu-mi place Elan dar aici are dreptate. Adica trebuie sa aibe un act, ceva, la mana. Ce naiba, promisiunile lui Vantu nu tin loc de contract.
 • Aloooo, alooo ! De ce nu se face apel la capacitatile manageriale ale domnului care s-a ocupat mai acum 2 ani de Gold fm ... Da, da , de domnul Sorin Vulpe fac vorbire .
 • Pacat! Noul proprietar tocmai s-a scapat de unul dintre putinii manageri din grup nepusi pe capatuit. Si, in plus, om care intelege fenomenul. Ca sa il parafrazez pe dl. Schwartzenberg, e plin orasul de contabile dispuse sa faca multe sau orice, inclusiv sa preia pozitia de director la Guerrilla.

Trimite un comentariu