Skip to main content

Radio Guerrilla rămâne fără directorul Călin Husar

 

Călin Husar, director general al Radio Guerrilla pleacă de la conducerea postului de radio.

Publicitate

El şi-a dat demisia ieri (14 iulie), după discuţii cu noul proprietar Elan Schwartzenberg. Motivul: o înţelegere mai veche între Husar şi fostul proprietar Sorin Ovidiu Vîntu, neasumată de noul patron.

Detalii, în continuare:

Miezul discuţiilor vine din urmă cu câţia ani, când Sorin Ovidiu Vîntu a cumpărat Caţavencu şi Radio Guerrilla. Călin Husar era acţionar la Guerrilla, Cotidianul şi 24Fun, împreună cu Nicolae Raţiu.

În urma vânzării către Vîntu, Husar şi Nicolae Raţiu nu au optat pentru încasarea imediată a banilor, ci pentru recuperarea ulterioară a datoriei.

Contactat de paginademedia.ro, Călin Husar a confirmat plecarea de la Radio Guerrilla şi a explicat motivele:

“Acea datorie nu a fost niciodată recuperată. Înţelegerea noastră a fost cu vechiul acţionar al Caţavencu (Sorin Ovidiu Vîntu, n. red). Noul proprietar Elan Schwartzenberg nu şi-a asumat acel deal. Îi înţeleg poziţia. Nu e nimic personal, este strict business. Ne-am despărţit amiabil”, a explicat Călin Husar.

"Înţelegerile sau promisiunile verbale făcute la şpriţ, din păcate, nu sunt cuprinse în sfera mea de activitate", a declarat, pentru paginademedia.ro, Elan Schwartzenberg.

Elan Schwartzenberg:

"Eu voi respecta orice înţelegere contractuală şi orice fel de obligaţii legale ale trustului media pe care l-am cumpărat.

Înţelegerile sau promisiunile verbale făcute la şpriţ, din păcate, nu sunt cuprinse în sfera mea de activitate."

CIne va fi noul director al Radio Guerrilla?

Elan Schwartzenberg: "Vom analiza. Cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit."

Călin Husar a condus Radio Guerrilla până în decembrie 2008, când a decis să plece, în momentul în care postul de radio a fost integrat în structura Realitatea Media. A revenit la conducerea Guerrilla la începutul lui 2010, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • thdncgfb thdncgfb
    de acord cu elan... el a platit odata cind a cumparat de la vintu, ce treaba are el cu intelegerile dintre vintu si husar? sa isi ia husar banii de la vintu, daca cu el a facut afacerea verbala. presupun ca vintu cind a vindut realitatea media nu i-a zis lui elan: vezi ca eu o sa iau doar 90 la suta din suma, restul ii dai lui husar ca am o datorie la el????
  • Vanea Vanea
    Domnul Sorin Vulpe e ocupat sa puna pe butuci afacerea unor greci.
  • andrei andrei
    cand s-a spus: "Călin Husar era acționar la Guerrilla, Cotidianul" sper ca a inteles toata lumea cine era acest Husar
  • radiofonista radiofonista
    Toata golania asta nu ar fi fost posibila fara complicitatea echipei.
    Elan e suficient de destept sa nu fi riscat teapa data lui Husar si Ratiu fara sa fi avut asigurarile lui Dobro,Craio,Mihaiu et comp.
    Ce zici Popescule?
    Mucles!
  • Urban Urban
    Miscare de mare manager pentru Elan! Constant mi-au placut oamenii care nu au nicio treaba cu media dar mereu au pareri si atitudini la adresa ei. Husar, nu doar ca stia management, dar stia management de radio. Iar la capitolul dreptate....well, hai sa numaram tzepele trase de Elan si cele a le lui Husar. Veti observa cum la Husar rubrica ramane goala iar la Elan se cuantifica constant.
  • seba seba
    Nici mie nu-mi place Elan dar aici are dreptate. Adica trebuie sa aibe un act, ceva, la mana. Ce naiba, promisiunile lui Vantu nu tin loc de contract.
  • Bogdan Euroiu Bogdan Euroiu
    Aloooo, alooo ! De ce nu se face apel la capacitatile manageriale ale domnului care s-a ocupat mai acum 2 ani de Gold fm ... Da, da , de domnul Sorin Vulpe fac vorbire .
  • cichi cean cichi cean
    Pacat! Noul proprietar tocmai s-a scapat de unul dintre putinii manageri din grup nepusi pe capatuit. Si, in plus, om care intelege fenomenul. Ca sa il parafrazez pe dl. Schwartzenberg, e plin orasul de contabile dispuse sa faca multe sau orice, inclusiv sa preia pozitia de director la Guerrilla.
  • oanas oanas
    Elan e un mare escroc. Nici Husar nici Ratiu nu meritau porcaria asta.
    Radio Gherila R.I.P.
  • andrei andrei
    si Radio Guerilla e o vuvuzea propagandistica a USL
    macar muzica e buna

Trimite un comentariu

sus