Skip to main content

Se rupe cuplul Banciu - Naum. Radu Banciu, revista presei la concurență cu Mircea Badea

 

Radu Banciu și Radu Naum nu vor mai prezenta emisiunea Razii de noapte. În noua grilă de programe, care intră în vigoare de luni, Banciu (foto) va realiza o revista presei, în intervalul 23.00 – 00.00, la concurență cu În gura presei, emisiunea lui Mircea Badea.

Publicitate

Mizăm foarte mult pe emisiunea pe care o va realiza Radu Banciu”, a declarat pentru paginademedia.ro Vlad Pufu, directorul de dezvoltare al B1 TV. Radu Naum rămâne în discuții "pentru alte proiecte".

Detalii despre noua grilă B1, în continuare:

Întrebat dacă se dorește ca emisiunea lui Banciu să fie în competiție cu cea a lui Mircea Badea, Pufu a spus că ei nu doresc să concureze cu nimeni. După spusele directorului , Revista presei va avea și ceva elemente de pamflet, "va fi în stilul consacrat al lui Banciu".

Prin grila de vară, conducerea B1 TV dorește să apropie postul tot mai mult de formatul unei televiziuni de știri. În noua formulă, postul condus de Sorin Oancea va difuza zilnic 10 buletine de știri, începând cu ora 7.00 și sfârșind cu jurnalul de la ora 00.00.

“În acest fel trecem la un format de știri, creștem ponderea știrilor și a jurnalelor de știri. Până acum s-a încercat un format de știri și divertisment, dar s-a dovedit că există un interes mai mare față de știri”, a spus Vlad Pufu, directorul de dezvoltare al postului.

În continuare, principalele schimbări ale grilei de vară:

 • Luni, 14.00-15.00, Silviu Sergiu și Carla Giaca Ediție de prânz
 • Luni –Vineri, 16.00 – 18.30 Actual B1 cu Sorina Matei și Andrei Bădin (înainte, alături de Andrei Bădin era Carla Geaca)
 • Luni – Vineri, 18.30 – 20.00 X - Press cu Vlad Petreanu
 • Luni – Vineri, 23.00 – 24.00 Radu Banciu Revista presei
 • Vineri, începând cu ora 21.00 Special B1 – documentar pe teme de actualitate
 • Sâmbătă, 21.00 – 23.00, Săptămâna mondenă cu Roxana Iliescu și Cătălin Oprișan.
 • Duminică seara – Emisiunea specială a Evenimentului zilei.
 • Iar buletinele de știri vor fi difuzate la următoarele ore: 7.00, 8.00, 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 15.00, 18.00, 20.00 și 24.00.

Vlad Pufu:

“Știrile noastre vor fi echilibrate, fără parteneriate, vom avea o abordare nouă și corectă. Vom da știri pe care este corect să le dai. Suntem o televiziune fără moguli, cu toții venim din industrie, n-avem parteneriate politice. Nu ne va cere nimeni să dăm nicio știre în afară de publicul nostru și de piață.”

Întrebat dacă nu sunt oricum prea multe posturi de știri, Vlad Pufu a spus “Asta nu poate s-o dovedească decât piața”.

“Atâta vreme cât a existat interes față de știri, în cele trei luni de când am început reconfigurarea stației, nouă ne este clar că este nevoie și de o altfel de abordare a știrilor. Prin creșterea numărului buletinelor de știri am optimizat și mai mult costurile”, mai spune Vlad Pufu.

De ce această schimbare acum?

Vlad Pufu: “Pentru că abia acum am finalizat investiția în logistică, resurse materiale și de personal. Abia acum s-a închegat și echipa, iar experimentul nostru în privința știrilor s-a dovedit a fi unul reușit. Vara asta va fi determinantă în poziționarea postului începând din toamnă. Din toamnă vom stabili clar care este direcția postului B1 TV.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Acest personaj, recte Banciu si-a avut "obarsia", daca nu ma-nsel, pe la un post de radio "Sport fm". Incult, agramat, cu veleitati de vedeta autohntona atotstiutoare. Asta" prinde" la publicul "telenovelistico-manelaro-cocalar", generator de "rat(t)ing"
 • o sa-l urmaresc cu interes. in primele 2 emisiuni. daca merita, va spun, daca nu, va spun. deocamdata habar n-am cine e.
 • Ma bucur mult ca va face Banciu o astfel de emisiune. Sper sa-si demonstreze clasa si fie un concurent puternic pentru maimutoiul de Badea. Poate vor descoperii si oamenii de rand ce caterinca poate sa faca Banciu si-l vor aprecia la adevarata valore. Abia astept sa vad si io prima emisiune, sa trag o concluzie.
 • Domnul Pufu dupa ce ca este un mare autist in domeniul programelor de televiziune mai este si mincinos !
  Dovezi ! Daa, are studii si cunostinte despre televiziune de nu mai stie ce sa faca cu ele ! B1 este o televiziune fara moculi, daa, doamna Udrea nu face parte din aceasta categorie ! Emisiunea "Omul Locului" este facuta pe bani publici cu primari portocalii si cu marele ajutor al doamnei ! Oare de ce or plati primariile cateva mii de euro pentru o emisiune la care nu se uita nimeni ! Si vor mai urma niste emisiuni care vor sprijini financiar postul - cam tot din bani publici ! Nuuu, noi suntem curati si destepti si Pufu se ocupa de dezvoltare !
 • Era normal sa-l lucreze, ma mir ca a durat atata.Naum l-a dus in trena vreo 11 ani,acum scroafa s-a urcat in cotet.
 • Dupa cum te exprimi si "pui in pagina" nu este de mirare ca iti place Carla Giaca, Geaca, Canadiana.... ce mai conteaza. Oricum, ea nu conteaza. In loc sa isi termine acum, la 40 de ani facultatea platita ca sa avem inca o "jurnalist fatuca", mai bine ramanea asistenta medicala la Buzau. Poate era mai competenta. Mai utila, cu siguranta.
 • Regret ca Razii de noapte a disparut! Era un loc in care, de cele mai multe ori, a invins bunul simt, cumpatarea, inteligenta! Era si locul unde mai aveau acces cativa invitati destepti, talentati...Cum insa ce e bun se termina repede...daca nu e rau (!), astept si de la B1 o emisiune tare, cu cat mai multe silicoane, cu cat mai multe spume la gura si injuraturi, cu Antonescu cantand la chitara si Ponta la acordeon! Raiting, frate!
 • Ar trebui o rectificare facuta si anume ca pe Carla, fostul prezentator al emisiunii Actual B1 si mai nou actualul prezentator(de astazi) al emisiunii Editie de Pranz, o cheama Giaca si nu Geaca.Este un profesionist desavarsit,am vazut cu totii asta pe parcursul emisiei Actual B1 si este o incantare pentru suflet,spirit,vaz si auz.Ar putea fi deasemenea un bun exemplu pentru multi ziaristi sau chiar pseudo-prezentatori.Postul B1 a facut o investitie valoroasa prin"achizitia"ei.Din punctul meu de vedere Andrei Badin care s-a molipsit cu Sorina Matei( o ilustra incepatoare in ale prezentarii de emisiuni)o sa se desfasoare in continuare in stilul caracteristic, poate cu mai multa amploare. Succes ambilor!
 • Va saluta tata!!!!!!!!!!!
  Nu va speriati de stirile de la B1 TV... acum in aceasta vara torida se experimenteaza viitorul acestui post de tv ... adicatelea, sigur, foarte sigur, Dl. PATRICIU va cumpara B1TV!!!!!!!!!!
  ..... si sa te ti neneaca STIRI....si iar STIRI la B1TV!!!!!!!

  Cu drag, va pupa tata!!!!!
 • Dle Naum, lectie: nu e bine sa fii bine crescut si politicos; mai bine vorbesti peste invitati (doar peste cei care nu sunt de-ai casei), numai de dragul de a te auzi.
  Pacat.
 • PENTRU TOTI SCEPTICII IN LEGATURA CU VIITOAREA PERFORMANTA A LUI BANCIU - SA CAUTE PE YOUTUBE CLIPUL "POZATE DE UN ARTIST". DACA VA CONTINUA SA SCOATA DIN ASTEA SI 6 LUNI DE EMISIE ESTE O VICTORIE.

Trimite un comentariu