Skip to main content

VIDEO: Emisiunea lui Banciu, spot cu aluzii la Mihai Gâdea şi Mircea Badea

 

B1 promovează emisiunea lui Radu Banciu printr-un spot cu trimiteri la Mihai Gâdea şi Mircea Badea. Apar în promo, un montaj cu secvenţe din filme indiene, un "Mihăiţă" şi un personaj care îngrijorat că este la concurenţă cu Banciu.

Publicitate

Emisiunea lui Radu Banciu este o revistă a presei, poziţionată orar pe acelaşi tronson cu În gura presei, a lui Mircea Badea, de pe Antena 3.

Promo-ul emisiunii lui Radu Banciu

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vreau si eu Vreau si eu
    Tragic comic. Daca asta e spot de promovare, dar mai ales daca finalul e generic de emisiune poate sta clar acolo sa vorbeasca singur ca nu va prinde nici 5 spectatori. Brandul Mircea Badea s-a cladit in ani de zile. E iluzoriu sa crezi ca vine un cvasi-necunoscut sa-l detroneze peste noapte. Cine l-a urmarit pe Badea stie ca acolo gasesti si umor si injuraturi, cancan si mizerii politice...dar mai ales si cel mai important un anti-basescu si anti-portocaliu convins. Probabil la emisiunea lui nimeni de la B1Tv se vor uita activisti de partid din pdl, cei 15% din sondaje. Si probabil vor si aplauda la orice gluma buna...evident la comanda.
  • Sintagma-ta Sintagma-ta
    E cel mai tare spot frate! Nu am vazut asa ceva pentru promovarea unei emisiuni niciodata pana acum la infiintarea acestui B1(new B1)Oancea asta si-a ales oameni pe spranceana, felicitari! Banciu este un om pregatit si nu vred ca un specialist ca el poate sa se gandeasca la un apropo's batut catre colegii lui de la Antena 3.Daca totusi s-a gandit la asa ceva, este cel mai mare gainar posibil si ar trebui sutuit in cur direct pe canalizarea blocului, nu pe usa.Nu cred ca este asa de lipsit de inspiratie, ca este un amarat lipsit de cele mai elementare simturi de publicitate.Faptul ca poarta ochelari de cal si nu vede decat ceea ce i se spune(ordona)sa vada stim, ca este pupincurist basescian innascut deasemenea stim, dar il stim profesionist, stie sa vorbeasca in lavaliera si mai ales stie ce este aceea.
  • Voice Voice
    Are si banciu asta niste problemeee!!!!
  • Diana Diana
    Super tare, am ras pana la lacrimi
    Pentru cine nu stie, la aniversarea de 6 a Antenei3, cool mogulul Voiculescu a aparut intr-un film in care iii spunea lui Gadea: "Mihai, ai realizat intr-un an cat n-au facut altii in 5" trimitere clara la echipa la Oancea, actualmente la B1

    Imi place si aluzia la Badea care face spagatul in aer si inclusiv ilustrarea voita cu un film de mana a 7-a indian
  • ali ali
    prost si spotul si omul pt care se face.
  • relu matriteru relu matriteru
    E ciudat ca de atatia ani de zile n-a aparut nici un concurent la A3 si RTV. Sau macar vreo emisiune la ce fac aia acolo. Acuma e adevarat ca nu faci rating daca nu spui mizerii despre altii, dar la cate porcarii au spus astia in emisiuni, cate minciuni nevrozate, cate profetii aiurea cu inflatie de 15% si leu la 5, cu sinucideri in masa si alte cataclisme, puteai sa faci lejer emisiuni numai din astea.
  • Brad Brad
    Banciu poate e bun, dar ce spot penibil. wooooow.
  • hot mogul hot mogul
    :))))) daca si ala e spot...eu sunt calugar budist

Trimite un comentariu

sus