Skip to main content

De ce a schimbat Antena 1 show-ul Noră pentru mine în Mireasă pentru fiul meu?

 

Cu numai o săptămână înainte de prima ediție a emisiunii, Antena 1 schimbă titlul show-ului Noră pentru mine în Mireasă pentru fiul meu.

Publicitate

Ușor nemulțumiți, fanii show-ului își spun of-urile pe pagina de facebook special creată pentru emisiunea care debutează pe 29 august, a cărei gazdă va fi Mirela Boureanu Vaida.

De ce s-a schimbat denumirea?

Oficialii Antena 1 spun că titlul Noră pentru mine a fost utilizat numai ca un "prim pas în care s-a comunicat către telespectatorii fideli ai formatului faptul că show-ul vine la Antena 1".

Din informațiile paginademedia.ro, schimbarea de nume vine ca urmare a "diferendelor juridice" dintre Kanal D și Sinevizyon (producătorul emisiunii de la Antena 1) legate de denumirea Noră pentru mine, foarte apropiată de vechea denumire a programului pe când era difuzat de postul turcesc: Noră pentru mama.

Încă de la momentul în care s-a anunțat că Noră pentru mama se mută la Antena 1, cum paginademedia.ro a scris aici, se știa că Antena nu poate folosi acest titlu, întrucât a fost înregistrat de Kanal D. Reprezentanții Antenei 1 ne asigură că noua schimbare de titlu nu survine din neînțelegeri cu Kanal D privind Noră pentru mine. "Nu avem neînțelegeri cu nimeni", au conchis aceștia.

Citește și:

 

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

Trimite un comentariu