Skip to main content

Noră pentru mama se mută la Antena 1

 

Show-ul Noră pentru mama se mută la Antena 1. Până în aceast an, emisiunea a rulat cinci sezoane la Kanal D. Echipa Sinevizyon, care a produs show-ul câţiva ani pentru Kanal D, va realiza emisiunea din toamnă la Antena 1.

Publicitate

Antena 1 a anunţat că a cumpărat “un reality show matrimonial”, mai precis “May I call you mom”, care este, de fapt formatul după care a fost realizată în România Noră pentru mama.

Emisiunea nu se va numi însă Noră pentru mama, deoarece numele este înregistrat de Kanal D.

Prezentatoarea Noră pentru mama va fi Mirela Boureanu Vaida, care a trecut la pupitrul emisiunii după plecarea Gabrielei Cristea.

Foto: Click

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • mireasă ptr fiul meu mie nu îmi place deloc prezentatoarea de la mireasă ptr fiul este moldoveancă
 • cine face parte din echipa Sinevizyon?...probabil tot dubioasele alea de la kanal D..
 • Citesc comentariile de mai sus si sunt socat. Atata inversunare pe niste emisiuni de diverstiment.
  Fiecare e liber sa se uite la ce vrea. Eu am Dreambox si ma uit la o gramada de canale englezesti.
  Nimeni nu te obliga sa te uiti la ceva ce nu iti place. Plus ca mai e si internetul si ai si aici de unde alege !
 • Ca sa-ti dai seama ca e de cacao, te-ai uitat, cel putin la o editie.
 • Antena 1 a devenit Latrina1, s-au adunat acolo si se vor aduna in continuare acolo toate ptipoancele si toate scursurile societatii. Stirile sunt un fel de Click Tv, oamenii care fac stirile sunt foarte slabuti (exceptie Zaharestii), talk-show-uri de cacao prezentate de oameni care se vad pe fata ca sunt avizi dupa cancanuri si balacareli, filme foarte slabute, emisiuni de divertisment care sunt tocite in coate sa nu mai spunem ca o sa vina kk-Factor care este o copie slabuta la Romanii au talent acum daca vine si Nora pentru mama este clar ca o sa blochez acest post de televiziune. In general tv din Romania sunt de toata mizeria sunt extrem de tabloidizate si nu prea ai ce sa vezi.
 • inseamna ca esti genul de om care barfeste si nu poate trai de grija altuia-->un stereotip tipic de roman din pacate.
 • Nu se va inchide nicio Antena! Pentru ca dincolo de gardurile televiziunii sunt milioanele de prosti care privesc acele mizerii de programe! Valabil si pentru ProTV, ca sa nu fie discriminare!:)
 • mi se pare ca intregeste bine mahalaua de acolo. Sa se adune toate lichelele si patachinele intr-un loc, o sa fie mai simplu cand se vor inchide: scapam de toti o data.
 • Iaca mie imi place emisiunea. Si afla ca chiar am mai multe clase!
 • Antenele au devenit noi otv uri incepind cu acces direct,un sow pacatos ,dana grecu ,mircea badea,marile balacareli care erau la otv s au mutat la antene

Trimite un comentariu

sus