Skip to main content

EXCLUSIV: Divertis - "aripa" Gyuri Pascu-Silviu Petcu - a semnat contractul cu TVR

 

Distractis - “Divertişii” din care mai fac parte, între alţii, şi Ioan Gyuri Pascu şi Silviu Petcu - a semnat, după mai multe săptămâni de negocieri, contractul cu TVR.

Publicitate

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat, marţi seară, contractul dintre TVR şi Distractis, urmând, aşa cum paginademedia.ro a mai scris aici, ca emisiunea cu acelaşi titlu să fie difuzată duminica, în prime-time.

Iată ce a declarat Silviu Petcu, membru al grupului Distractis, pentru paginademedia.ro:

„Noi suntem pregătiţi să începem filmările, urmează ca şi echipa de producţie din TVR să se apuce de treabă, trebuie să lucrăm la toată infrastructura show-ului: studio, decoruri, costume, scenografie şi tot ce ţine de emisiune, pentru că poate părea simplu, dar e multă muncă în spatele acestui program.

Deci, pot să spun că din octombrie ne veţi vedea la TVR 1, duminica, cel mai probabil de la ora 21. Vom fi la bătaie cu multe emisiuni cu buget, de la alte televiziuni, cu reality-show-uri pe care eu nu le înţeleg, dar care sunt acolo. Sper ca publicul să dea duminica seara şi pe TVR.”


Informaţiile despre migrarea Distractis către TVR au apărut încă de la începutul lunii august a acestui an, însă semnarea contractului a fost amânată timp de câteva săptămâni, din cauza perioadei de concedii, dar şi a angrenajului birocratic al unei instituţii precum TVR.

  • Grupul Divertis a fost fondat în anul 1981, de Toni Grecu, Doru Antonesi şi Florin Constantin. De-a lungul timpului, celor trei li s-au alăturat Ioan Gyuri Pascu, Cătălin Mireuţă, Ghighi Bejan, Doru Pârcălabu, Cristian Greţcu, Ioan T. Morar, Silviu Petcu, Valentin Darie, Valentin Gora şi alţii.
  • În anii ‘90 trupa a participat la turnee naţionale şi internaţionale şi a înregistrat numeroase casete audio şi video cu momente de umor în stilul care a consacrat-o. De asemenea, a apărut în multe show-uri tv, programe de Revelion, cele mai cunoscute fiind Divertis Mărţishow, Divertis Votshow, Pro Vot Show şi altele.
  • 2003 – 2009 Colaborarea cu Antena 1. Grupul a apărut în emisiuni ca Divertis Park, Piaţa Divertis, Divertis Mall. În această perioadă a fost difuzat şi serialul de animaţie Animat Planet Show. Tot la la Antena 1 în componenţa grupului au mai intrat Monica Anghel, Daniel Buzdugan, Dragoş Stoica, Jojo şi Paula Chirilă.
  • 2009 – 2011 Pro Tv. Aici grupul a realizat 2 emisiuni: Divertis - Land of Jokes (parodie după brandul turistic al României pentru anul 2009) şi Divertis - Serviciul Român de Comedie.
  • 2011 În timp ce actorii care au apărut în Servicul Român de Comedie rămîn, se pare, la Pro Tv, cei din Land of Jokes se redenumesc Distractis şi vin la TVR.  În prezent, din grupul Distractis fac parte Silviu Petcu, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Greţcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuţă, Florin Constantin, Paula Chirilă şi alţii.
Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Voiculescu Mihai Voiculescu
    Stie cineva echipa completa ? Chiar as fi curios sa stiu cine a ramas in Divertis si cine a plecat.
  • boro boro
    Multa bafta!Eu pot paria de pe acum,ca vor fi in top 3 inca de la prima editie!Nu va fi usor,dar romanii incep sa prefere bun gustul...Ne-am saturat de emisiuni trucate,si cu multa multa ipocrizie!

Trimite un comentariu

sus