Skip to main content

EXCLUSIV: Divertis - "aripa" Gyuri Pascu-Silviu Petcu - a semnat contractul cu TVR

 

Distractis - “Divertişii” din care mai fac parte, între alţii, şi Ioan Gyuri Pascu şi Silviu Petcu - a semnat, după mai multe săptămâni de negocieri, contractul cu TVR.

Publicitate

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat, marţi seară, contractul dintre TVR şi Distractis, urmând, aşa cum paginademedia.ro a mai scris aici, ca emisiunea cu acelaşi titlu să fie difuzată duminica, în prime-time.

Iată ce a declarat Silviu Petcu, membru al grupului Distractis, pentru paginademedia.ro:

„Noi suntem pregătiţi să începem filmările, urmează ca şi echipa de producţie din TVR să se apuce de treabă, trebuie să lucrăm la toată infrastructura show-ului: studio, decoruri, costume, scenografie şi tot ce ţine de emisiune, pentru că poate părea simplu, dar e multă muncă în spatele acestui program.

Deci, pot să spun că din octombrie ne veţi vedea la TVR 1, duminica, cel mai probabil de la ora 21. Vom fi la bătaie cu multe emisiuni cu buget, de la alte televiziuni, cu reality-show-uri pe care eu nu le înţeleg, dar care sunt acolo. Sper ca publicul să dea duminica seara şi pe TVR.”


Informaţiile despre migrarea Distractis către TVR au apărut încă de la începutul lunii august a acestui an, însă semnarea contractului a fost amânată timp de câteva săptămâni, din cauza perioadei de concedii, dar şi a angrenajului birocratic al unei instituţii precum TVR.

 • Grupul Divertis a fost fondat în anul 1981, de Toni Grecu, Doru Antonesi şi Florin Constantin. De-a lungul timpului, celor trei li s-au alăturat Ioan Gyuri Pascu, Cătălin Mireuţă, Ghighi Bejan, Doru Pârcălabu, Cristian Greţcu, Ioan T. Morar, Silviu Petcu, Valentin Darie, Valentin Gora şi alţii.
 • În anii ‘90 trupa a participat la turnee naţionale şi internaţionale şi a înregistrat numeroase casete audio şi video cu momente de umor în stilul care a consacrat-o. De asemenea, a apărut în multe show-uri tv, programe de Revelion, cele mai cunoscute fiind Divertis Mărţishow, Divertis Votshow, Pro Vot Show şi altele.
 • 2003 – 2009 Colaborarea cu Antena 1. Grupul a apărut în emisiuni ca Divertis Park, Piaţa Divertis, Divertis Mall. În această perioadă a fost difuzat şi serialul de animaţie Animat Planet Show. Tot la la Antena 1 în componenţa grupului au mai intrat Monica Anghel, Daniel Buzdugan, Dragoş Stoica, Jojo şi Paula Chirilă.
 • 2009 – 2011 Pro Tv. Aici grupul a realizat 2 emisiuni: Divertis - Land of Jokes (parodie după brandul turistic al României pentru anul 2009) şi Divertis - Serviciul Român de Comedie.
 • 2011 În timp ce actorii care au apărut în Servicul Român de Comedie rămîn, se pare, la Pro Tv, cei din Land of Jokes se redenumesc Distractis şi vin la TVR.  În prezent, din grupul Distractis fac parte Silviu Petcu, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Greţcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuţă, Florin Constantin, Paula Chirilă şi alţii.
Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

 • remus remus
  aveti vreo inf. despre sumele cu care sint platiti, ca sintem toti curiosi sa aflam! sau poate faceti si o analiza pertinenta a modului in care se raporteaza cistigurile lor la veniturile pe care le aduc din plasarea de publicitate. altfel nu sinteti decit unul dintre oamenii care isi dau cu parerea despre ceea ce habar nu au , mult dincolo de obisnuitul "imi place/nu imi place"!
 • anerxes anerxes
  Intr-adevar, formula consacrata de Antena 1 (cu Monica Anghel si Bizdugan)a avut cel mai mare succes
 • Demostene Demostene
  Emisiunea Divertis a avut cea mai mare audienta la Antena 1!
 • Liana Voiculescu Liana Voiculescu
  Destul de slab umor celor de la Divertis. O singura bila alba: nu recurg la glume grobiene, de autobaza. Per total, cer prea multi bani pentru cata audienta aduc. Nu e nicio lovitura.
 • Anaconda Anaconda
  Cred a perioada lor de glorie a fost la Antena 1, dovada fiind si perioada indelungata in care aveau emisiuni acolo.
 • hans hans
  Sincer, nu mai mi se par amuzanti cei de la Divertis, Distractis, cum s-or mai numi. Si-au pierdut umorul acela natural, spontan, din perioada anilor 2000...Acum au doar glume seci, unde rad si ei fortat...Nu mai sunt ce-au fost. Oricum, succes.
 • ionut ionut
  /off-topic/
  salve. ai o problema la site. Avast depisteaza un "trojan horse" in fiecare pagina a site-ului..
 • remus remus
  ne bucuram sa ii vedem, fie ca se numesc divertis, fie distractis, fie ca sint la tvr, fie la protv. si de data asta va fi interesant de vazut si cum vor evolua comparativ cu trupa lui toni grecu.
 • geo geo
  vor face adienta buna datorita acoperirii bune a TVR...lumea s-a cam saturat de emisiunile facute de grupurile de gen ”Vacanta Mare”. si daca era asa de buni si scoateau rating pe masura, de ce i-a scos Pro TV-ul din grila de toamna!?
 • seba seba
  daca sunt atat de buni, de ce n-a mers cu pro-ul? pentru ca sunt depasiti, de aia! au o reteta si cred ca e de ajuns, dar se inseala. noroc ca se pot angaja la stat!
 • Cristiana Constantinescu Cristiana Constantinescu
  LA MULȚI ANI, Ioan Gyuri Pascu, și din partea paginademedia.ro!
 • adrian adrian
  sunt cei care conteaza defapt! mult succes
 • has has
  De fapt ei sunt Divertis. Doar Toni Grecu nu e aici, in rest sunt toti ceilalti. Probabil e doar o chestie de marca inregistrata a lui Toni Grecu.
 • Andrei M Andrei M
  lasa ca e mai bn asa...O sa le fie mai bn la Tvr...decat la Sarbu :)) ;)
 • Silviu Petcu Silviu Petcu
  Echipa este, in mare parte, cea de la Land Of Jokes: nucleul DISTRACTIS: Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Gretcu, Valentin Gora, Catalin Mireuta, Doru Pircalabu, Silviu Petcu si Merele Aniversat de astazi, Ioan Gyuri Pascu; plus colegii de emisiune: Paula Chirila, Ela Prodan, Simona Stoicescu, Cosmin Selesi si Bogdan Cotleti, pe care ii asteptam din nou la treaba.
  Asadar, sa nu uit: LA MULTI ANI Gyuri!

Trimite un comentariu

sus