Skip to main content

EXCLUSIV: Divertis - "aripa" Gyuri Pascu-Silviu Petcu - a semnat contractul cu TVR

 

Distractis - “Divertișii” din care mai fac parte, între alții, și Ioan Gyuri Pascu și Silviu Petcu - a semnat, după mai multe săptămâni de negocieri, contractul cu TVR.

Publicitate

Consiliul de Administrație al TVR a aprobat, marți seară, contractul dintre TVR și Distractis, urmând, așa cum paginademedia.ro a mai scris aici, ca emisiunea cu același titlu să fie difuzată duminica, în prime-time.

Iată ce a declarat Silviu Petcu, membru al grupului Distractis, pentru paginademedia.ro:

„Noi suntem pregătiți să începem filmările, urmează ca și echipa de producție din TVR să se apuce de treabă, trebuie să lucrăm la toată infrastructura show-ului: studio, decoruri, costume, scenografie și tot ce ține de emisiune, pentru că poate părea simplu, dar e multă muncă în spatele acestui program.

Deci, pot să spun că din octombrie ne veți vedea la TVR 1, duminica, cel mai probabil de la ora 21. Vom fi la bătaie cu multe emisiuni cu buget, de la alte televiziuni, cu reality-show-uri pe care eu nu le înțeleg, dar care sunt acolo. Sper ca publicul să dea duminica seara și pe TVR.”


Informațiile despre migrarea Distractis către TVR au apărut încă de la începutul lunii august a acestui an, însă semnarea contractului a fost amânată timp de câteva săptămâni, din cauza perioadei de concedii, dar și a angrenajului birocratic al unei instituții precum TVR.

 

 • Grupul Divertis a fost fondat în anul 1981, de Toni Grecu, Doru Antonesi și Florin Constantin. De-a lungul timpului, celor trei li s-au alăturat Ioan Gyuri Pascu, Cătălin Mireuță, Ghighi Bejan, Doru Pârcălabu, Cristian Grețcu, Ioan T. Morar, Silviu Petcu, Valentin Darie, Valentin Gora și alții.
 • În anii ‘90 trupa a participat la turnee naționale și internaționale și a înregistrat numeroase casete audio și video cu momente de umor în stilul care a consacrat-o. De asemenea, a apărut în multe show-uri tv, programe de Revelion, cele mai cunoscute fiind Divertis Mărțishow, Divertis Votshow, Pro Vot Show și altele.
 • 2003 – 2009 Colaborarea cu Antena 1. Grupul a apărut în emisiuni ca Divertis Park, Piața Divertis, Divertis Mall. În această perioadă a fost difuzat și serialul de animație Animat Planet Show. Tot la la Antena 1 în componența grupului au mai intrat Monica Anghel, Daniel Buzdugan, Dragoș Stoica, Jojo și Paula Chirilă.
 • 2009 – 2011 Pro Tv. Aici grupul a realizat 2 emisiuni: Divertis - Land of Jokes (parodie după brandul turistic al României pentru anul 2009) și Divertis - Serviciul Român de Comedie.
 • 2011 În timp ce actorii care au apărut în Servicul Român de Comedie rămîn, se pare, la Pro Tv, cei din Land of Jokes se redenumesc Distractis și vin la TVR.  În prezent, din grupul Distractis fac parte Silviu Petcu, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Grețcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuță, Florin Constantin, Paula Chirilă și alții.
Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

 • aveti vreo inf. despre sumele cu care sint platiti, ca sintem toti curiosi sa aflam! sau poate faceti si o analiza pertinenta a modului in care se raporteaza cistigurile lor la veniturile pe care le aduc din plasarea de publicitate. altfel nu sinteti decit unul dintre oamenii care isi dau cu parerea despre ceea ce habar nu au , mult dincolo de obisnuitul "imi place/nu imi place"!
 • Destul de slab umor celor de la Divertis. O singura bila alba: nu recurg la glume grobiene, de autobaza. Per total, cer prea multi bani pentru cata audienta aduc. Nu e nicio lovitura.
 • Sincer, nu mai mi se par amuzanti cei de la Divertis, Distractis, cum s-or mai numi. Si-au pierdut umorul acela natural, spontan, din perioada anilor 2000...Acum au doar glume seci, unde rad si ei fortat...Nu mai sunt ce-au fost. Oricum, succes.
 • /off-topic/
  salve. ai o problema la site. Avast depisteaza un "trojan horse" in fiecare pagina a site-ului..
 • ne bucuram sa ii vedem, fie ca se numesc divertis, fie distractis, fie ca sint la tvr, fie la protv. si de data asta va fi interesant de vazut si cum vor evolua comparativ cu trupa lui toni grecu.
 • vor face adienta buna datorita acoperirii bune a TVR...lumea s-a cam saturat de emisiunile facute de grupurile de gen ”Vacanta Mare”. si daca era asa de buni si scoateau rating pe masura, de ce i-a scos Pro TV-ul din grila de toamna!?
 • daca sunt atat de buni, de ce n-a mers cu pro-ul? pentru ca sunt depasiti, de aia! au o reteta si cred ca e de ajuns, dar se inseala. noroc ca se pot angaja la stat!
 • De fapt ei sunt Divertis. Doar Toni Grecu nu e aici, in rest sunt toti ceilalti. Probabil e doar o chestie de marca inregistrata a lui Toni Grecu.
 • Echipa este, in mare parte, cea de la Land Of Jokes: nucleul DISTRACTIS: Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Gretcu, Valentin Gora, Catalin Mireuta, Doru Pircalabu, Silviu Petcu si Merele Aniversat de astazi, Ioan Gyuri Pascu; plus colegii de emisiune: Paula Chirila, Ela Prodan, Simona Stoicescu, Cosmin Selesi si Bogdan Cotleti, pe care ii asteptam din nou la treaba.
  Asadar, sa nu uit: LA MULTI ANI Gyuri!

Trimite un comentariu