Skip to main content

Firma lui Freciu face angajări pentru The Money Channel

 

Compania The Money Channel Consulting, deţinută de Sorin Freciu, angajează oameni pentru postul de televiziune The Money Channel (TMC).

Publicitate

Compania de consultanţă caută de la prezentatori până la oameni pe tehnic, salariile oferite  între 500 şi 1.500 de euro.

De ce face firma lui Freciu angăjari pentru TMC şi care este legătura cu postul de business, în continuare.

Sorin Freciu, pentru paginademedia.ro:

"The Money Channel Consulting este o companie de consultanţă care are printre clienţi şi postul de televiziune The Money Channel. Firma oferă inclusiv servicii de recrutare de personal."

Există vreo legătură între aceste recrutări şi preluarea managementului postului The Money Channel?

“Sigur că există”, a declarat Sorin Freciu pentru paginademedia.ro, fără a da alte amănunte.

“Vreau doar să precizez că nu este nicio legătură între licenţa şi operaţiunile postului The Money Channel şi compania The Money Channel Consulting”.

Managementul The Money Channel urmează să fie preluat de Sorin Freciu împreună cu firma Willbrook, în calitate de investitor, dupa cum paginademedia.ro a scris aici.

Potrivit informaţilor paginademedia.ro, operaţiunile şi licenţa The Money Channel vor fi transferate către o nouă firmă. În această nouă companie vor fi acţionari Realitatea Media şi Willbrook.

Firma lui Sorin Freciu a publicat pe eJobs cinci anunţuri în urma cărora ar urma să recruteze şapte oameni pentru postul The Money Channel .

Ce se caută şi cât se oferă, potrivit anunţurilor de pe eJobs?

  • Regizor de platou -se caută două persoane cu peste trei ani experienţă în domeniu şi se oferă un salariu cuprins între 500 şi 1.000 de euro.
  • Producător TV - se caută doi oameni cu peste 3 ani experienţă în domeniu. Se oferă salarii între 500 şi 1.000 de euro.
  • Cameraman/ sunetist - se caută o persoană care poate fi şi la începutul carierei (entry level), iar salariu oferit se situează ca valoare tot între 500 şi 1.000 de euro.
  • Pentru postul de prezentatorThe Money Channel caută o persoană “de preferat cu studii economice şi/sau implicare recentă într-o activitate economică” şi se oferă un salariu cuprins între 1000 şi 1.500 de euro. Candidatul ideal pentru acest post trebuie să aibă prezenţă de spirit, să fie flexibil, să aibă “curajul de a încerca ceva nou chiar dacă nu a mai avut apariţii pe TV”, să fie capabil să înveţe rapid şi să se adapteze rapid la “situaţii neaşteptate”, se mai arată în mesajul postat pe e Jobs.
  • Pentru postul de hostess TV, angajatorul caută o persoană cu experienţă în domeniu, “aspect plăcut”, “posibilitatea de a călători în ţară”, “disponibilitate de timp” şi “prezenţă de spirit”.  Salariul este cuprins între 500 şi 1.000 de euro.
Citeşte şi: 
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cornel cornel
    daca au deja angajati de ce angajeaza?
    sau poate vor sa-i concedieze pe cei actuali fara sa le plateasca "drepturile de autor" (aka salarii)si sa angajae alti fraieri in locul lor. cre ca TCM e folosit pt spalare de bani
  • Mihai Mihai
    mah, io stiu ca umbla vorba prin media ca tre' sa-i platiti voi pe ei ca sa apareti pe sticla. Sau sa calcati pe acolo, pe culoare. Ca fetele alea ce-s hostesse pe la diferite sou-ri TV de mare anvergura si angajament; ce, alea traiesc din 400-500 de euro pe luna? Nu. Se duc si se prostitueaza in Bamboo de restu'. Asa sa faceti si voi, luati-le urmele ...
  • uytrfghj uytrfghj
    angajari la mani cenal? si cu cei care sunt angajati deja si nu i-au platit de 2 luni ce fac?
  • Ben Dover Ben Dover
    :D

Trimite un comentariu

sus