Skip to main content

Firma lui Freciu face angajări pentru The Money Channel

 

Compania The Money Channel Consulting, deținută de Sorin Freciu, angajează oameni pentru postul de televiziune The Money Channel (TMC).

Publicitate

Compania de consultanță caută de la prezentatori până la oameni pe tehnic, salariile oferite  între 500 și 1.500 de euro.

De ce face firma lui Freciu angăjari pentru TMC și care este legătura cu postul de business, în continuare.

Sorin Freciu, pentru paginademedia.ro:

"The Money Channel Consulting este o companie de consultanță care are printre clienți și postul de televiziune The Money Channel. Firma oferă inclusiv servicii de recrutare de personal."

Există vreo legătură între aceste recrutări și preluarea managementului postului The Money Channel?

“Sigur că există”, a declarat Sorin Freciu pentru paginademedia.ro, fără a da alte amănunte.

“Vreau doar să precizez că nu este nicio legătură între licența și operațiunile postului The Money Channel și compania The Money Channel Consulting”.

Managementul The Money Channel urmează să fie preluat de Sorin Freciu împreună cu firma Willbrook, în calitate de investitor, dupa cum paginademedia.ro a scris aici.

Potrivit informaților paginademedia.ro, operațiunile și licența The Money Channel vor fi transferate către o nouă firmă. În această nouă companie vor fi acționari Realitatea Media și Willbrook.

Firma lui Sorin Freciu a publicat pe eJobs cinci anunțuri în urma cărora ar urma să recruteze șapte oameni pentru postul The Money Channel .

Ce se caută și cât se oferă, potrivit anunțurilor de pe eJobs?

  • Regizor de platou -se caută două persoane cu peste trei ani experiență în domeniu și se oferă un salariu cuprins între 500 și 1.000 de euro.
  • Producător TV - se caută doi oameni cu peste 3 ani experiență în domeniu. Se oferă salarii între 500 și 1.000 de euro.
  • Cameraman/ sunetist - se caută o persoană care poate fi și la începutul carierei (entry level), iar salariu oferit se situează ca valoare tot între 500 și 1.000 de euro.
  • Pentru postul de prezentatorThe Money Channel caută o persoană “de preferat cu studii economice și/sau implicare recentă într-o activitate economică” și se oferă un salariu cuprins între 1000 și 1.500 de euro. Candidatul ideal pentru acest post trebuie să aibă prezență de spirit, să fie flexibil, să aibă “curajul de a încerca ceva nou chiar dacă nu a mai avut apariții pe TV”, să fie capabil să învețe rapid și să se adapteze rapid la “situații neașteptate”, se mai arată în mesajul postat pe e Jobs.
  • Pentru postul de hostess TV, angajatorul caută o persoană cu experiență în domeniu, “aspect plăcut”, “posibilitatea de a călători în țară”, “disponibilitate de timp” și “prezență de spirit”.  Salariul este cuprins între 500 și 1.000 de euro.
Citește și: 
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • daca au deja angajati de ce angajeaza?
    sau poate vor sa-i concedieze pe cei actuali fara sa le plateasca "drepturile de autor" (aka salarii)si sa angajae alti fraieri in locul lor. cre ca TCM e folosit pt spalare de bani
  • mah, io stiu ca umbla vorba prin media ca tre' sa-i platiti voi pe ei ca sa apareti pe sticla. Sau sa calcati pe acolo, pe culoare. Ca fetele alea ce-s hostesse pe la diferite sou-ri TV de mare anvergura si angajament; ce, alea traiesc din 400-500 de euro pe luna? Nu. Se duc si se prostitueaza in Bamboo de restu'. Asa sa faceti si voi, luati-le urmele ...

Trimite un comentariu