Skip to main content

Fondatorul Discovery are emisiune din toamnă. Steven Spielberg, în grilă ca producător

 

Postul Discovery Channel îşi lansează, la 1 septembrie, grila de toammnă. În grilă intră o emisiune creată chiar de fondatorul Discovery, John Hendricks. Titlul programului: Curiosity.

Publicitate

Emisiunea are prezentatori precum Morgan Freeman şi Robin Williams.

Un alt documentar îl are producător pe Steven Spielberg.

Din program:

Prin grila de toamnă, canalul încearcă să atingă publicul ţintă al postului: bărbaţii între 25 şi 39 de ani.

Curiosity

  • Un program creat chiar de fondatorul companiei Discovery, John Hendricks. Din 26 septembrie, în fiecare luni de la 22.00
  • Seria aduce în discuţie întrebări majore care au preocupat şi preocupa oamenii, cum ar fi: „Există viaţă veşnică?”, „Există universuri paralele?” sau „Cum a fost creat Universul?” Seria va avea 14 episoade, fiecare fiind prezentat de o personalitate Hollywood-iană precum Morgan Freeman, Robin Williams sau Michelle Rodriguez.

Ground Zero: 10 ani mai târziu

  • Din 4 septembrie, în fiecare duminică de la 21.00 - Cronica proiectului de reconstrucţie a zonei World Trade din New York, Ground Zero. Producătorul executiv al programului este Steven Spielberg.

Tehnici esenţiale de supravieţuire (seria 6)

  • Din 6 septembrie, în fiecare marţi de la 22.00.

Magia lui Keith Barry

  • Din 7 septembrie, în fiecare miercuri de la 22.00 - Celebru în toată lumea, Keith Barry, expert în iluzionism şi magie, explorează misterele minţii şi ne dezvăluie cum ar putea oamenii obişnuiţi să îşi folosească mai bine propriile aptitudini.

Un tăntălău în jurul lumii

  • Din 1 septembrie, în fiecare joi de la 22.00 - Este cea mai sofisticată farsă transformată în experiment social din istoria televiziunii, prezentată de Ricky Gervais (creatorul serialului de comedie “The Office”), Stephen Merchant si Carl Pilkington.

Top Gear (seriile 15 şi 16)

  • Din 1 septembrie, în fiecare joi de la 20.00.

Totodată, Discovery anunţă şi o schimbare de look, care se va vedea în elementele grafice şi culorile folosite.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cel mai bun post de la noi,la concurenta cu National Geographic!
  • Super!!! Astept cu interes noua grila de toamna! Dar daca tot schimba grafica poate se gandesc sa schimbe si fontul subtitrarilor. Mie unul nu-mi place DELOC.

Trimite un comentariu

sus