Skip to main content

Mihai Craiu intră ca partener majoritar în școala de televiziune a lui Vlad Ionescu, rebotezată „Tudor Vornicu”

 

Școala de televiziune a lui Vlad Ionescu se relansează. Se numește, din 15 august Școala de televiziune Tudor Vornicu și are un nou acționar: Media Consulta, compania deținută de Mihai Craiu.

Publicitate

Posturile de televiziune au început deja să difuzeze spotul publicitar care anunță cursurile.

Cât deține Media Consulta și cât Vlad Ionescu, dar și alte detalii, în continuare:

 • Școala de televiziune este organizată de Corporația de Televiziune și Film, companie deținută de Media Consulta (75%) și Vlad Ionescu (25%).
 • Campania de promovare începută la 15 august cuprinde spoturi pe TVR, OTV, Realitatea TV, Money Channel, MTV, Publika TV, Etno, B1 TV, Europa FM, Radio Guerrilla și rețeaua Multiplex.
 • Școala oferă cursuri de pregătire pe zona editorială (prezentatori, editori, producători), dar și pe zona tehnică (imagine, regie de montaj, editare de imagini).

Mihai Craiu:

“Școala ține nouă luni. Sunt module care împletesc disciplinele din broșură cu stagii de practică în televiziunile de mai sus cu care avem deja parteneriate. Vor fi și stagii în grupuri de comunicare: The Group, McCann, Media Consulta.”

Cât despre numele Tudor Vornicu:

„ Am luat drepturile de nume de la urmașii lui Tudor Vornicu și vom avea un curs de istoria televiziunii care îi va purta numele”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu stiti nimic concret si dati cu presupusul...totul e sa stii ce vrei si sa_ti placa.Taxa este ok!Taxa la facultate cat este?
 • Muuult prea scump pentru buzunarele romanilor, intradevar sunt si cativa care isi permit dar isi vor lua o mare teapa. Mai copii stati linistiti...Cand pomenesti de o asemenea scoala trebuie sa ai in spate o experienta in mass-media de cel putin 30 ani...sunt multe de spus, apropo d'asta se si folosesc de numele de Tudor Vornicu ca sa va ia ochii
 • Scriam ieri ca l-am cunoscut personal pe Vornicu si, cu siguranta, ar rade si ar tuna impotriva unui asemenea proiect, ce-i poarta numele, mai ales cand ar vedea cine este implicat.
  Pana la capat pare o mare frauda pentru cei usor de pacalit cu "o stralucita cariera in presa"
  Cuiva, insa, nu i-a convenit comentariul meu si l-a sters. Oare de ce ?
  Revin cu el.
 • DA DOMNILOR SI DOAMNELOR, VLAD IONESCU ESTE UN MEEEEEGA TEPAR!!!!!!; NICI SA NU VA GANDITI CA SCOALA DE TELEVIZINE A LUI VLAD ESTE ALTCEVA DECAT O ALTA MARE TEAPA!!!!!......
 • Deci (stiu ca nu se incepe asa dar aici se impune)Vlad Ionescu, care a fost un jurnalist mediocru spre slab, ajunge sa-i invete pe altii televiziune ; asta spune totul despre scoala asta de pe urma careia insa, Vladutz si-a tras un super RANGE ROVER SPORT ; poftiti la cursuri !!!!!!!!!!!!

Trimite un comentariu