Skip to main content

Sport Total se relansează după abandonul lui Robert Turcescu

 

Postul de radio Sport Total se relansează după ce Robert Turcescu a abandonat proiectul. În urmă cu mai bine de jumătate de an, realizatorul TV a preluat Sport total pentru a-l transforma într-un post de știri, sub numele de 100% FM, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Publicitate

După ce Robert Turcescu a renunțat la proiect, postul de radio se întoarce la forma inițială, de sport.

Mai multe detalii despre relansarea postului în care sunt implicați Radu Banciu și Marius Mitran, în continuare.

Radio Sport total se relansează începând de mâine (1 septembrie), cu o nouă grilă de emisiuni ce îi readuc în direct pe Radu Banciu, Marius Mitran, Florin Chivulete și mulți alții.

După abandonul lui Robert Turcescu postul a revenit în proprietatea lui Nicolae Bara.

Cum arată noua grilă a postului?

 • În fiecare dimineață, de luni până vineri, Mihai Pahonțu realizează emisiunea Blockstart, urmată de 1 solist cu Florin Chivulete și Execuții în direct - alaturi de Gabriel Maricescu și de Dan Dumitrescu.
 • Grila de toamna reia cele două emisiuni principale ale postului: 5 zile pe săptămână, după-amiaza, 11 metri cu Andy Stănescu și Radu Banciu, iar în weekend Liga Lui Mitran.
 • Marți, postul va difuza o emisiune despre baseball și softball cu Cristi Manea, iar joia e rugby, la Eseu Live.
 • În fiecare joi seară, timp de șase luni, ascultătorii sunt invitați în culisele marilor cazinouri, la World of Gambling, o emisiune de tip magazin, cu invitați, întrebări în direct, concursuri și multe informații utile despre jocurile de noroc.
 • În plus, Narcis Drejan va realiza emisiunea Fluier final, o sinteză a zilei, difuzată de la ora 19.00 la ora 23.00.
 • Printre evenimentele pe care Radio Sport Total le va comenta în următoarea perioadă se numără și Campionatul Mondial de Rugby din Noua Zeelandă (9 septembrie - 23 octombrie), turneu final la care echipa României se întâlnește cu Georgia.

Despre Sport total:

În prezent, Radio Sport total deține cinci licențe în țară, putând fi ascultat în București pe 105,8 FM, în Galați pe 87,7 FM, la Slatina pe 92,4 FM, la Botoșani pe 91,1 FM și la Focșani pe 102 FM.

Oficialii  Sport total FM spun că până în toamna lui 2012 vor deschide și alte noi stații locale.

Citește și:

Sursa foto: EVZ

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Mitea: ma tem ca noul post va fi la fel de rotund(a se citi "inchegat") ca o minge de fotbal.
  Apreciez spontanietatea lui Radu Banciu, insa, nu vad cu ochi buni monotonia redactionala.
  Vezi doar comentariile precedente: aceeasi Marie, cu alta palarie!
 • Avem aici o stire despre revenirea SPORT TOTAL FM! Turcescu nu mai are, din fericire, nicio legatura cu singurul post de radio de sport din FM. De ce trebuie sa postati o poza cu el la fiecare articol despre respectivul post de radio? El si-a demonstrat (a cata oara?) capacitatea de manager, acum pa! Mai bine ati fi pus sigla radioului in locul pozei cu pitesteanul incapabil... - pardon! - (in)credibil!
 • In sfarsit o veste buna!Sport total este un radio dedicat sportului.S-au deschis acum recent si alte posturi de radio,printre care gsp,dolce etc...dar numai sport nu fac aceste radiouri.Multa bafta Sport Total si de maine va voi asculta cu placere!:)

Trimite un comentariu