Skip to main content

Adrian Bucur la plecarea din B1: Nu știu cum sunteți voi, dar eu mă simt acum eliberat

 

Obosisem. Nu știu cum sunteți voi, dar eu mă simt acum eliberat”, spune prezentatorul Adrian Bucur în scrisoarea adresată colegilor la plecarea din B1 TV.

Publicitate

În noua schemă a postului, Adrian Bucur (care prezenta știrile după amiaza) nu mai este în grilă, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Nu spun mai mult. Decât că se știa din iulie că voi pleca din septembrie”, mai spune el.

Paginademedia.ro publică în continuare scrisoarea lui Adrian Bucur către colegi:

"Mi-ar fi plăcut să fiu un bun coleg pentru toți...N-am avut timp sau pe alocuri am dat greș! Dar vă mulțumesc pentru Acel Început!

Multumesc Ioanei Andrei ...enorm. Luciei, nici nu vă imaginați cât! Sandei pentru minutele de liniște și calm sufletesc dintre două ture (sper să ne revedem fără Magne B6), Ioanei Molla pentru... nici nu știu pentru ce, e un om special! Cătălin, pentru camaraderie. Sorina, Violeta, Cătă și Petriana ... Cornelia, Milena, Ana, doamna Cristina...pentru singurele minute frumoase în B1 înainte și după o tură de 5 ore Live:)

Carla și Andrei pentru că mi-ați alinat suferința stând lângă patul meu de spital și nu doar... Pentru empatie, simpatie, vorbelor faine... oamenilor din platou, copiilor de la prompter și mai ales Regie.

Sobo'..he, he, n-am avut timp să-ți demonstrez tot ce știu :). Cu modestie o spun, maestre! O fac ca la oscaruri, căci azi, când am trecut să-mi iau hainele de la garderobă (proprii, evident), tanti Nuți (femeia de serviciu, platou) mi-a transmis implacabil mesajul de adio: "știi, aseară ne-au sunat să-ți spunem că nu mai ai voie să intri aici!''

E OK și asa. Obosisem! Nu știu cum sunteți voi, dar eu mă simt acum eliberat.

Văd orizonturi noi...DAR, NU ÎNCHEI FĂRĂ: Mulțumesc, Dle. Oancea pentru încrederea acordată și luată mult prea devreme. Și pentru întâlnirea pe care n-am avut-o niciodată, în mod straniu.

Aura, pentru comunicarea excelentă, la mai mare! Nu te-ai schimbat în 14 ani, mi-ar fi plăcut să... Și tie, Violeta, pentru amiciție și ultima cicoare.

În fine, după cum simtiți textul, sunt eu, Adi, băiatul de treabă, naiv, popular, modest, dar drăcos, cum vreți voi...

Nu-mi stă în caracter să fac ceea ce s-a insinuat, credeți-mă. Dar pentru că profesional nu avea ce mi se reproșa (sper!) a trebuit inventat ceva...

Nu spun mai mult. Decât că se știa din iulie că voi pleca din septembrie :) Succes, Mădă'! În fine! Îi doresc lui B1, să fie mai mare și mai bun decât atit. Decât a fost dintotdeauna! Grijă mare, măi B1-le, la oamenii cu care pleci la drum! Și nu mai fii ingrat, căci roata se întoarce, știi tu!"

Adi Bucur

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu