Skip to main content

Alexandru Sassu: Adevărul TV se lansează până la sfârşitul anului. Va fi un post „de informaţii”

 

Proiectul de televiziune Adevărul TV, pentru care grupul a obţinut licenţă de la CNA acum un an, va fi pornit în următoarele luni.

Publicitate

Adevărul TV se lansează până la sfârşitul anului”, a declarat pentru paginademedia.ro Alexandru Sassu, director executiv radio-TV Adevărul Holding.

Adevărul TV are acum doar producţii online. Ce fel de post va fi, în continuare:

Alexandru Sassu, pentru paginademedia.ro:

„Se va axa în principal pe informaţii, dar nu numai din zona de ştiri. De exemplu, şi acum, emitem pe online o emisiune care se numeşte Afacerea ta, despre mici businessuri şi cum au fost ele construite.”

Se va bate cu Realitatea TV şi Antena 3?

„Cum spuneam, nu va fi un post de ştiri, ci mai degrabă unul de informaţii. Ştirile reprezintă doar o anumită parte.”

Cine va lucra la postul TV?

„Oameni din grup vor lucra pentru post. Creatorii de conţinut sunt din interior. Ion M. Ioniţă sau George Rădulescu au deja emisiuni pe online, de exemplu. Vor fi şi pe TV.”

Proiectul cu care Adevărul TV a obţinut licenţa de emisie a fost pentru „un canal generalist cu acoperire naţională.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • haihui haihui
    hahahahaha. inca o televiziune de stiri ?!
  • Un om Un om
    Au intrat, in sfarsit, salariile. Dezamagirea e ca n-au mai dat Rahane... Poate cu bonurile...
  • Borcanel Borcanel
    Gresit, Oleg mon cher! Dragostea lor e mai veche si e reciproca. Pletosu e gelos nevoie mare si n-o scapa din ochi. Ii place s-o aiba la indemana. Stie el de ce ;)
  • oleg oleg
    Hai ca e frumos! Aţi văzut ce repede se îndrăgostesc oamenii când nu primesc lefurile la timp? Eu mă uit zilnic la Ramona Ursu, văd cât e de scursă după pletos şi uit ca nu mi-a băgat Patrick banii.
  • unul unul
    Bun! Si cu salariile cum ramane?!!
  • argus2011 argus2011
    ana & andra: Felicitari, ati pus punctul pe i.
    nu intamplator, inainte de '90, se spunea ca, in Romania, singurii oameni care au curaj sa spuna adevarul sunt femeile.
    isoria se repeta?!:(
    sincer sa fiu nimic nu indreptateste 6tv si zeus tv sa se considere televiziuni. pacat de munca celor de acolo, ca lefurile tin de Sfantu Asteapta.
    mai enervent e faptul ca bugetarii de la ITM sunt tentati sa faca controale in toata media, anual, pe 30 februarie.(!!!)
  • andra andra
    @ana: la cate articole din noul Cod al muncii (publicat chiar si de Editura Adevarul) sunt incalcate in Adevarul Holding, ITM-ul si-ar face norma de amenzi cu varf si indesat. dar nu m-as mira ca vreun sef ITM sa fie platit bine ca sa nu se mai "autosesizeze" nimeni... si ITM nu intervine la sesizari anonime. e cam prea dubios totul ca sa-ti dai numele real.
    si, apoi, chiar daca i-ar amenda - cu ce sa plateasca ? ca toate conturile-s goale, nu ?
  • ana ana
    Astia n-au bani sa plateasca oamenii din print si se gandesc sa se extinda? Televiziune, auzi! Pe munca cui? Tot a celor de la ziar. Celor multi si prosti care stau cuminti si asteapta obedienti sa primeasca leafa cand are patronul chef. E o debandada in presa.Daca nu lucrezi intr0un trust puternic, care sa produca si sa aiba capacitate de plata, mori de foame.Povesti dintr astea cu plata o data la cate luni vor ei, mai auzeam doar la televiziunile astea fantoma, gen 6tv sau zeus tv.Nu ma asteptam sa fie si cazul Adevarul ui.ITM-ul nu se sesizeaza cand aude asemenea situatii?Pe angajat cine il protejeaza?Ca angajatorul am vazut ca e ferit de tot raul, de aia isi si permite astfel de abuzuri.Daca intarzie cu plata, ar trebui amendati, iar daca se repeta, inchisi.Inainte de orice plati, patronul ar trebui sa asigure salariile fortei de munca.Ca fara ea, n are ce face.Pune lacat si pleaca acasa.
  • marcelus marcelus
    un sef care spune va rog frumos ... Asta e inventata ?
  • Emil Emil
    De ce minti? Au pus PROMO, ceea ce in opinia mea este ALTCEVA!
    PS Sper ca nu lucrezi in presa.
  • publicitarul publicitarul
    pai daca e o monedainventata, atunci el nu mai e miliardarul romaniei, ca averea lui (facuta din furat la greu) este exprimata in euro. si d-aia are yacht si vila in caraibe? ca doar le-a cumparat cu moneda inventata... incompetentul de sassu maninca de mai bine de un an banii patriciului si nu a produs NIMIC pina acum. postul ar fi trebuit sa emita deja, dar n-o va face nici in decembrie, stati linistiti. va toca bani la greu in continuare, timp in care amaritii de redactori din trust, care trebuie sa "cotizeze" la greu cu stiri si pt TV, nu-si iau banii. Mi-amintesc discursul lui paturiciu la plecarea lui cornete: AVETI IN FATA UN MARE MINCINOS! DA! coane, cred c-a fost una dintre foarte putinele dati in care ai fost sincer. Sictir!
  • Andrei Andrei
    Se vede neprofesionalismul comentariilor făcute de români. A fost o problemă tehnică. Înainte de a da promo-uri, s-a văzut clar că transmisiunea s-a blocat, apărând ulterior un ecran negru. Ce ai face în locul lor?
  • Iulia Iulia
    Alex, mr Sassu, Trabucila, esti un imbarligator impecabil pentru aia 15.000 de euroi pe care ti-i trimite mogulul lunar in cont sub forma de leafa profund nemeritata. La fizicul tau de atlet puriu deghizat in fucker competent sunt sigur ca vei reusi cu Adevarul TV. Vei reusi sa mai aburifici niste june de la Comercial ca pot fi vedete TV intre doua negocieri, vei reusi sa mai aduci niste directorasi care sa frece menta ca si tine, vei reusi sa-ti mai tragi niste comisioane decente de la furnizori. Atentie, insa, ca Peter L. Imre nu mai e chiar asa de fraier cum il crezi tu si te va intreba de audiente, de mult-promisele emisiuni minune (astea cu Ionita si Radulescu sunt facute pe carca lor, nu-i mai scoate in fata ca meritele voastre sunt zero), de o grila de programe etc. Faliment usor!
  • reporter reporter
    corolar: malin nu a luat leafa de la imre pentru că patriciu spune că euro e o monedă inventată :)
    păi asta e criză economica?
  • reporter reporter
    ia-le pe toate... în ads scriu juma' de pagină, probabil și la tv o să facă juma' de știre și pe urmă o să cadă sub masă...
    :D

Trimite un comentariu

sus