Skip to main content

Carmen Avram de la Antena 3, finalistă la un premiu internațional de televiziune

 

Carmen Avram și echipa emisiunii În premieră (Antena 3) au intrat în finalele premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting.

Publicitate

Materialele finaliste sunt Români pe drumuri și Orașul otrăvit.

Câteva detalii, în continuare:

Români pe drumuri este despre părinții care își lasă copii în țară și pleacă în străinătate, la muncă. Nominalizat la Categoria Current Affairs Documentary– TV

Orașul otrăvit este povestea pământului otrăvit cu mercur, din orașul Turda. Nominalizat la Categoria Current Affairs Documentary– TV.

Antena 3 a mai fost nominalizată pentru seria de materiale despre cazul incendiului de la maternitatea Giulești, la o altă categorie: Clearest coverage of a single news event – TV

Printre finalistele premiilor din acest an se numără CNN International, Aljazeera English, BBC London și Swiss Television.

Premiile vor fi decernate 9 noiembrie, la Londra. Juriul este unul independent şi este format din profesionişti de televiziune şi mass media din întreaga lume.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • mai spune-ne ca tare le zici bine, domnule antoniu.
  evident ca e vorba de echipa, si niciodata carmen nu a vorbit la singular cind era vorba de emisiune... si totusi a facut performanta si fara echipa de nenumarate ori, in alte contexte.
  intact nu este singurul trust care a crezut in carmen avram.
 • felicitari echipei In premiera, felicitari si celor de la Romania, te iubesc.
  Astfel de investigatii sunt foarte costisitoare si, din fericire, primesc sprijin. Sunt printre putinele programe cu adevarat profesioniste de la TV.
  Nu cred in scoala pro, cred in oamenii respectivi. Sunat alte zeci si sute trecuti prin scoala pro sau scoala intact si nu au nicio legatura cu profesionalismul.
  mie mi se pare ca se reduce din meritul oamenilor din echipe, in momentul in care amintiti de tot felul de scoli.
 • Chiar ma bucur ca au intrat in finale, merita pe deplin. Jurnalismul nu mai este ce a fost o data, dar uite ca inca mai exista oameni impatiali care isi vad de treaba.
 • Intact este singurul trust care a crezut in Carmen Avram si i-a dat acesteia o sansa! Fara echipa pe care o are in spate, Carmen Avram nu ar fi reusit aceasta performanta. Felicitari tuturor!
 • Intr-adevar, Carmen este o profesionista, dar daca nu ai o echipa la fel de profesionista ca tine, nu ajungi asa departe....asa ca...Antena merita toate respectele si felicitarile mele!
 • acest lucru nu arata decat interesul celor din echipa Intact fata de problemele reale ale tarii, in speranta ca atat cetatenii, cat si politicienii vor acorda o mai mare atentie lucrurilor cu adevarat importante
 • Felicitari, buna treaba! Alti ziaristi romani nominalizati la premii internationale. Carmen Avram si echipa sa sunt profesionisti intr-o cloaca de lachei. De aceea, maxim respect!
 • Gresit. Nu Antena e cea mai profesionista, Carmen Avram este si stie cum sa faca o emisiune care sa aibe calitate si sa faca si audienta in acelasi timp. Sa nu uitam unde s-a format ca profesionist atatia ani.
 • Emisiunea "In premiera" merita pe deplin aceasta nominalizare. Inca o dovada a competentei si a profesionalismului celor din Intact.

Trimite un comentariu