Skip to main content

Httpool a cumpărat jumătate din Splendid Interactive

 

Regia de publicitate Splendid Interactive își schimbă numele și va opera sub denumirea de Httpool România.

Publicitate

Mutarea vine după ce compania internațională Httpool Group a cumpărat 51% din Splendid Interactive.

Celelalte 49 de procent vor fi împărțite între Radu Budeș, Cătălin Săndulache și Cristi Marinescu.

Compania va fi condusă de Cristi Marinescu și Laurențiu Pop.

Grupul Httpool este prezent în acest moment pe 16 pieţe din Europa, America Latină şi Asia. Sediile principale sunt în Marea Britanie și Germania. Sunt prezenți în România din 2008.

Regia de publicitate Splendid Interactive reprezintă 70 de site-uri. Printre clienți: Vodafone (site și mobile advertising), Romtelecom, TopGear, Disney și Zile și nopți. Anul trecut, a avut o cifră de afaceri de 713.000 de euro și un profit de 3.800 de euro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • oare P&G stie de magaria asta? siteruile SMI & Httpool vor fi mai des in planuri :) fin fin... asteptam reactia unui gigant in .ro
  • http://www.iaa.ro/Articole/Stiri/Httpool-group-lanseaza-in-romania-h-media-agentie-de-comunicare-digitala/4452.html
  • destepti baietii astia. ce e trist este ca in piata din .ro nu vor avea probleme. n-au avut probleme altii care au falimentat companii, care si-au dat bani propriilor site-uri si multe alte nenorociri. pentru un conflict de interese nu se va sesiza nimeni.
  • Sa nu fie cu suparare, dar conflictul de interese a devenit ceva normal pe piata asta... Eu unul nu stiu o situatie mai penibila decat statutul HttPool: regie, client, reprezentant al unei agentii (Mediacom) pentru care face buying... Oare chiar nu mai zice nimeni nimic?

Trimite un comentariu