Skip to main content

Publicațiile Mediafax, distribuite de Hiparion

 

Ziarele și revistele Mediafax Group sunt distribuite din această lună de Hiparion (fosta Rautakirja).

Publicitate

Asta înseamnă că publicații precum ProSport, Ziarul Financiar, Business Magazin și Ce se întâmplă doctore? vor ajunge în punctele de vânzare prin intermediul aceastei companii.

"Hiparion va prelua atât difuzarea publicațiilor, cât și soldurile acumulate până în prezent", potrivit unei înștiințări făcute de grupul de presă către clienții săi, intrată în posesia paginademedia.ro.

Printre publicațiile editate de Mediafax Group se mai numără: ProMotor, PRO TV Magazin și The ONE.

Mesajul Mediafax, în continuare:

“Datorită reorganizării activității din cadrul S.C Mediafax Group SA vă informăm că începând cu data de 01.09.2011 vom înceta distribuția directă către clienți a publicațiilor aparținând grupului nostru de presă.

Începând cu data menționată aceste publicații vor fi difuzate prin intermediul societatii S.C HIPARION SA , societate care va prelua atât difuzarea publicațiilor cât și soldurile acumulate pâna în prezent.

Va rog ca in perioada urmatoare sa ne expediati returele aferente perioadei in care ati colaborat cu societatea noastra pentru a putea inchide situatiile financiare.Pana la sfarsitul anului vor trebuie achitate si restantele financiare pe care le aveti fata de noi.

Pe aceasta cale doresc să vă mulțumesc pentru ajutorul acordat, înțelegerea de care ați dat dovadă și de colaborarea pe care am avut-o în toți acești ani, cu bune și cu rele, cu tot ce a însemnat activitatea de difuzare presă desfășurata prin intermediul societăților dumneavoastră.

Îmi doresc să ne distribuiți publicațiile în continuare în același mod ca și în perioada în care am colaborat direct și să le acordați aceiași grija și atenție.”

Despre Hiparion:

La începutul lunii aprilie, Dan Vasile a cumpărat compania de distribuție ziare și reviste Rautakirja de la Sanoma Group, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Sursa foto: Financiarul

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • vor urma si altii... cu siguranta...
    aranjamentele cu retururi, solduri pierdute, maculatura, livrari, transport fictiv.... trebuiau sa dispara odata....
    noroc cu criza... altfel sistemul nu s-ar fi curatat...
  • s-a cam injumatatit departamentul de distributie...se dau afara oameni pe rupte si de aici. Toata munca de ani de zile este trecuta ba pe online, ba inchisa. Se duce de rapa toata presa asta. Traiasca onlin-ul care deabia a reusit sa aduca impresionata suma de 10% din vanzari de publicitate

Trimite un comentariu