Skip to main content

Radu Herjeu, de la B1 la Realitatea TV

 

Radu Herjeu, ex B1 TV, va prezenta, de astăzi, Jurnalul de la Miezul Nopții, la postul de știri Realitatea TV.

Publicitate

Prezentatorul va fi pe sticlă de luni până vineri, la miezul nopții.

Înainte de Realitatea TV, Radu Herjeu a prezentat, la B1 TV, știrile de weekend de dimineață. După restructurările de la începutul lunii septembrie, Radu Herjeu nu a mai avut loc în grila B1, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Din prima zi a dat-o cu mucii-n fasole! Astuia nu i-a spus nimeni ca se face o mica pauza cand citesti headurile, adica titlurile?
  N-a facut nici o proba, nu l-a invatat nimeni si l-au aruncat direct pe sticla. Hello! Puneti-i patine de hochei lui Herjeu, altfel se da cu capul de pereti, aluneca pe sticla.
 • argus2011: intre "daca" si "mai exista" nu se pune virgula. Asta apropo de motivele prabusirii credibilitatii media in Romania.
 • nicu popescu: decenta in televiziune nu e sinonima cu blazarea.
  unul dintre motivele prabusirii credibilitatii media din Romania e si autosuficienta celor care alcatuiesc jungla ziaristilor.
  in presa, spontanietatea e o calitate. asta daca, mai exista, fireste!...
 • Mai fanii mei, la-sati omul in pace, ca nu poate eu sa le fac pe toate! Ma chemat astia sa le cant stirili, dar nare timp frate-le vostru! Stiu ca vroiati sa ma vedeti fara numar si la stiri, dar e destui de frati deai mei pe toate canalele.
  Guta Salam
 • Radule, lasa-ne!...
  Nu de alta, dar, cu un asa prezentator, stirile suna ca : tern, apatic, lipsite de dinamism.
  Pacat ca la RTV n-a mai ramas nimic din farmecul unei televiziuni de stiri!...
 • Că bine le spui, Cornell. Şi eu mă întreb acelaşi lucru. Dar, din păcate, această întrebare ar trebui să şi-o pună Herjeu.
 • Super-tare! asta da transfer... Realitatea e din ce mai "puternica". Sper sa-l coopteze si pe italianul ala de la teleshoping care vindea inele si zicea la doua vorbe: "cado" :)))))
 • Imi pare rau, dar Herjeu este un pic penibil.
  De la Antena 1 a ajuns la B1 si acum la Realitatea, unde va face o emisiunie fanion la un moment dat a Antenei, Jurnalul de la miezul noptii (Milionarii de la Miezul noptii a lui Tuca). De ce insista dl Herjeu sa faca jurnalism, cand nu ii prea iese de vreo 20 de ani incoace???

Trimite un comentariu