Skip to main content

Sorel Radu, fostul șef al Media Point, consultant la Ringier

 

Sorel Radu, cel care a condus regia de publicitate a grupului Adevărul Holding, este acum consultant de vânzări pentru grupul Ringier.

Publicitate

Fostul șef al Media Point este consultant pe vânzări într-un moment în care Ringier urmează să preia, după avizul Consiliului Concurenței, compania Edipresse A.S.

"Sunt consultant pentru reorganizarea departamentului de vânzări, în urma achiziției de către Ringier a companiei Edipresse", a declarat Sorel Radu pentru paginademedia.ro. "E un contract punctual", a adăugat el.

Sorel Radu a condus regia Media Point doar câteva luni, până în mai, după cum paginademedia.ro a scris aici. El a invocat la momentul plecării, într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro, “o relație foarte tensionată” și “schimbarea raportării MediaPoint la Adevărul Holding”.

Înainte de Media Point, Sorel Radu a fost director de vânzări în grupul Realitatea Media, iar anterior a lucrat în grupul Pro.

Ringier a cumpărat compania Edipresse A.S. România, firmă care editează, printre altele, revistele Avantaje, Elle, Viva, Baby și Psychologies, după cum paginademedia.ro a scris aici. În acest moment, tranzacția așteaptă avizul de la Consiliul Concurenței.

"Echipele editoriale și salariile rămân neatinse", declara atunci Mihnea Vasiliu, într-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro. "Va urma o analiză a portofoliului și a departamentelor de suport. Probabil din aceste departamente vor fi afectați unii oameni", spunea el.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • ooooo, cu siguranta oricde agentie de publicitate se darima daca nu e condusa de sorel! pe mercenarii care-l urmeaza pe sorel ii stie toata lumea cit de capabili sunt profesional, a fim seriosi. ei merg minz dupa iapa nu pentru ca sorel ar fi un guru al publicitatii, ci pentru ca stiu ca din milioanele furate de sorel, capata si ei o portie, suficienta sa traiasca decent.
  • buna treaba, bravo Sorel!

    Inseamna ca se duce de rapa Media Point, nu? cu siguranta o sa plece, din nou,vanzatorii dupa Sorel.
  • bai, buna tara romanica asta, cum da ea de supt tuturor hotilor... pai cum sa-l lase mihnea pe sorel fara bani de-o ciunga? toata mass-media stie cit a furat sorel, si uite ca in continuare gaseste fraieri sa-i pompeze bani. pai, ce, mihnea da de la el din buzunar?! trage tare, sorele, ca asta-i cam ultimul tren!

Trimite un comentariu