Skip to main content

Vocea României începe marți, 27 septembrie, la Pro TV

 

Unul dintre cele mai așteptate talent-show-uri ale sezonului, Vocea României, debutează marți, 27 septembrie, la ora 20.30, la Pro Tv.

Publicitate

Aceasta contrar tuturor așteptărilor, care plasau emisiunea într-o zi de weekend, la concurență cu X Factor, show-ul difuzat de Antena 1.

Mai multe detalii, în continuare.

 • Vocea României, un nou format internațional care își propune să descopere cântăreți talentați, va fi difuzat de Pro Tv marțea, de la 20.30.
 • Cu un juriu format din Loredana, Marius Moga, Horia Brenciu și Smiley, show-ul va fi difuzat pe parcursul a 15 săptămâni și va avea trei etape: etapa audițiilor (“blind audition”) – când fiecare jurat își formează propria echipă alegând concurenții doar în funcție de voce, fără să-i vadă, etapa duelurilor – fiecare jurat desemnează doi membri ai echipei sale pentru a face un duet, în urma căruia unul dintre ei este eliminat și etapa show-urilor live.
 • De asemenea, juriul nu are doar rolul de a selecta, ci fiecare jurat devine un mentor pentru membrii echipei lui, îi consiliază și le dă sfaturi.
 • La postul concurent, Antena 1, talent-show-ul principal al sezonului este X Factor, care începe sâmbătă, 17 septembrie, și va fi difuzat sâmbăta și duminica, de la 20.20. Juriul X Factor este format din Paula Seling, Mihai Morar și Adrian Sînă. Aceștia au audiat, în aproximativ cinci săptămâni, peste 600 de concurenți. După tabăra de pregătire, vor rămâne 24 de semifinaliști. Unul singur va fi câștigător.
Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

 • haideti, mai, postacilor, n-ati tabarat inca sa ingropati comment-urile mele cu voturi negative? va scade sarbu din leafa si n-aveti cu ce sa va luati nicio shaorma, prapaditilor.
 • petrisor, iar daca incerci sa verifici ip-urile, e in zadar, oamenii nu vin la sediu nici sa-si ridice lefurile, fiecare lucreaza de-acasa sau de la alte job-uri "cinstite" pe care le au. oricum, intre postaci sunt multi cu bacalaureat dat recent, niciodata nu stiu cate "i"-uri sa puna, iar cratimele le dau migrene ingrozitoare.
 • mi se pare curios ca toate comentariile favorabile antenei sunt ingropate de voturi negative. si asta nu are alta explicatie decat ca masinaria pro tv de postat comentarii - respectiv un departament creat special pentru a posta mesaje favorabile postului lui sarbu - are din ce in ce mai multi angajati. mai rasfirati, baieti, mai rasfirati.
 • :))) astia nici macar n-au avut tupeu sa puna emisiunea in acelasi timp cu x-factor de la antena =))) da de ce ma mir? cum dracu sa faci o copie de emisiune si sa concurezi pe x-factor care a fost show in toata lumea? absurd :))
 • Lucian, daca ProTv si Antena 1 se vorbesc, da-mi voie sa-ti spun doar atat: 85 de milioane de euro merg catre protv, iar 42 mililoane catre antena 1, poate reflectezi inainte de-a spune prostii fara a avea habar de ceea ce inseamna "intelegeri"?
 • pro tv si daca baga sambata si duminica a suta oara un film cu segal sau stalone tot o sa aiba audiente apropriate de xfactor
 • Am retinut.
  Deci pe viitor voi dialoga cu "mihai10".
  Daca inteb de ce tocmai cifra 10, iarasi o sa se enerveze unii care doar citesc si voteaza negativ. Asa ca nu mai intreb.
 • Dar apropo, dle. Petrisor Obae :
  - ca nu se sterg comentariile, este adevarat.
  - dar ca cineva (din cadrul redactiei sau dintre forumisti) are dreptul sa voteze de mai multe ori un comentariu, este la fel de adevarat?

  P.S. Cititi, va rog, comentariul meu (din 14 Septembrie, ora 20:02). Daca acolo au aparut 10 voturi negative, ceva nu este in regula: fie cu cei care l-au citit si nu l-au inteles, fie cu "cineva" (un "eu", de exemplu) care poate vota de mai multe ori! Am dreptate?
 • audiente de miercuri seara pe public comercial ? a intrat Cronica vs Plasa A1. Huidu a fost peste asteptarile mele .si-a revenit chiar daca are un defect usor de vorbire. Sint curios cum au debutat pe TV ca pe radio vom afla abia prin ianuarie cand se vor publica audientele pe finalul de an .

Trimite un comentariu