Skip to main content

4 octombrie: Emma Zeicescu şi Cosmin Stan lasă Realitatea pentru RCS&RDS

 

sursa foto: emmazeicescu.roPrezentatoarea tv Emma Zeicescu a anunţat ieri, pe blogul personal, că şi-a dat demisia de la Realitatea TV şi, împreună cu colegul Cosmin Stan, va pleca la noua televiziune de ştiri ce urmează să fie lansată de operatorul RCS&RDS (Digi News), notează HotNews şi Adevărul.

Publicitate

Emma Zeicescu şi Cosmin Stan prezentau împreună la Realitatea TV programul "Lifetime News", difuzat între orele 14.00 şi 16.00.
Cei doi prezentatori vor fi însoţiţi şi de producătorul Bebe Nicola, potrivit sursei citate.

"Octombrie 2011, ziua 3, ora 11.00. Mi-am anunţat superiorii că am decis să merg mai departe. Nu sunt singură în alegerea mea şi mă bucur din tot sufletul. Cosmin Stan şi producătorul Bebe Nicola îmi sunt alături. Cu toţii am decis să ne alaturăm unei echipe noi, tinere, în formare... la viitorul post de ştiri al RCS-RDS", a scris luni, pe blog, Emma Zeicescu.
Emma Zeicescu şi Cosmin Stan vor pleca de la Realitatea TV la RCS&RDS

Surse media susţin că revenirea lui Lucian Mândruţă în trustul Pro, pe funcţia de director de creaţie al Mediafax Group, ar putea fi una simbolică, scrie ziarul Adevărul.

Revenirea lui Lucian Mândruţă, pe vremuri unul dintre cei mai importanţi pioni ai Antenelor, în ograda trustului MediaPro este catalogată de analiştii pieţei media „cel puţin ciudată". Este foarte bine ştiut faptul că majoritatea celor care au plecat din compania condusă de Adrian Sârbu erau consideraţi „trădători şi nerecunoscători pentru lucrurile care li s-au întâmplat".

Potrivit surselor „Adevărul", întoarcerea lui Mândruţă la Mediafax Group, din care face parte şi cotidianul „Ziarul Financiar", ar putea să aibă şi un rol simbolic. Mândruţă a avut o mare contribuţie la salvarea de la faliment a cotidianului financiar, la începutul anilor 2000. Mihnea Vasiliu, fost manager în cadrul grupului, şi Mândruţă au reuşit să redreseze situaţia financiară a ziarului. Mândruţă şi-a pus la bătaie imaginea şi relaţiile pe care le avea", ne-au declarat sursele citate.
Cum l-a iertat Sârbu pe „trădătorul“ Mândruţă

Operatorul de cablu RCS&RDS a scos din grila de programe postul Antena 2 in mai multe orase din tara, printre care Brasov, Oradea, Arad si Pitesti, scrie DailyBusiness.ro.

Ca urmare a acestui fapt, dar si pentru ca RCS&RDS refuza sa preia postul GSP TV, care are statut de must carry, Antena Group a depus doua reclamatii la Consiliul National al Audiovizualului (CNA). Pana in momentul publicarii stirii, reprezentantii RCS&RDS nu au putut fi contactati.

Astfel, in sedinta de astazi a CNA, reprezentantii institutiei vor discuta si despre nedifuzarea de catre societatea de cablu a programului GSP TV si despre scoaterea Antena 2 din reteaua analogica.
Contactati de DailyBusiness.ro, reprezentantii Antena Group au spus ca este posibil ca RCS&RDS sa doreasca sa scoata de tot din grila de programe Antena2, iar actuala disparitie sa vina ca o testare a reactiei telespectatorilor.
RCS&RDS continua razboiul: Antena 2 dispare din grila de program

Ziarele tradiţionale, pe hârtie, vor dispărea până în 2040 şi vor fi înlocuite de suporturi digitale, a preconizat Francis Gurry, director general al Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (OMPI), o agenţie a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), cu sediul la Geneva, notează Mediafax.

Într-un interviu acordat cotidianului elveţian La Tribune, Gurry a declarat: "În câţiva ani, nu vor mai exista ziare tipărite aşa cum sunt cele pe care le ştim astăzi. Este o evoluţie. Nu este nici bine, nici rău. Există studii care anunţă că ele (ziarele tipărite, n.r.) vor dispărea până în 2040. În Statele Unite vor dispărea în 2017".
Ziarele tradiţionale vor dispărea până în 2040

Grupul de internet Yahoo! şi redacţia de ştiri a canalului de televiziune american ABC, deţinut de grupul Disney, au semnat, ieri, un parteneriat care prevede partajarea de conţinuturi informative şi video, scrie Mediafax.
Parteneriatul anunţat la studiourile ABC este prezentat ca "o alianţă strategică în urma căreia se vor furniza conţinuturi către peste 100 de milioane de internauţi, lunar".
Yahoo a semnat un parteneriat cu redacţia de ştiri a postului TV ABC

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • atent atent
    Pleaca sau au dat-o afara? Asa emisiune proasta, mai rar. In plus, invita toate frustratele, incultele sa se exprime despre mame. Toate femei sterpe, care habar nu au ce e aia un copil. Bine ca pleaca. Oricum postul ala nu cred ca se mai deschide sau va avea soarta 10tv. Asa e cand vrei sa faci treaba cu pustime. Va avea soarta lui National TV. Surle si trambite, dar continut nul.
    Asteptam cu interes disparitia lui Ionel Danca, Corina Dragostescu, Andreea Cretulescu si a invitatilor isterici, ala arestat de Nastase.

Trimite un comentariu

sus