Skip to main content

ANIVERSARE: Paginademedia.ro face astăzi trei ani

 

La trei ani de la lansare, începem cu mulțumiri: mulțumim în primul rând cititorilor Paginademedia.ro și celor care au văzut în site o sursă de încredere și au preluat informațiile publicate pe site. Articole și analize despre o piață extrem de agitată și de tulbure în ultimul an.

Publicitate

Astăzi, Paginademedia.ro împlinește trei ani.

Din ultimul an de Paginademedia.ro, în continuare:

În ultimul an s-au întâmplat multe. Le-ați citit aici zi de zi. Pentru Paginademedia.ro, cea mai importantă realizare a fost recunoașterea industriei de comunicare, prin Premiul de excelență primit în această primăvară de la International Advertising Association – IAA.

În luna aprilie, proiectul Paginademedia.ro a fost premiat de IAA. Organizația reunește, practic, toată industria de comunicare din România, de la editori la agenții de publicitate și clienți.

Premiul de la IAA a fost acordat “Pentru profesionalism și consecvență în dezvoltarea proiectului Paginademedia.“

Tot în ultimul an, Paginademedia.ro a mai făcut un pas important. Din luna ianuarie, Paginademedia.ro a devenit membru al Biroului Român de Audit al Tirajelor – BRAT.

În Departamentul de internet al BRAT sunt aproape 100 de publisheri cu activități online, printre care RingierIntact,Sanoma HearstCancanEditura Evenimentul zilei și Capital, dar și editori web precum HotnewsInternet CorpApropo Media și Neogen. Lista membrilorSATI, pe site-ul BRATAICI.

Echipa Paginademedia.ro a crescut în ultimul an: i s-a alăturat Cristiana Constantinescu, care are în spate o experiență care include TVmania, TV Satelit (redactor-șef adjunct) și Diva (redactor-șef).

Mulțumim încă odată pentru încredere cititorilor, Paginademedia.ro, dar și clienților de publicitate, care au sprijinit proiectul în acești trei ani.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu