Skip to main content

O treime din maşinile TVR sunt trase pe dreapta

 

ACTUALIZARE: TVR va externaliza vânzările de spaţiu publicitar, de anul viitor, scrie HotNews, care citează o decizie a Consiliului de Administraţie. Mai multe detalii, în articol.

Publicitate

Conducerea TVR face economie în parcul auto. Situaţia financiară critică de la TVR a determinat Consiliul de Administraţie să treacă în conservare 30% din parcul auto al instituţiei. Decizia a fost luată într-o şedinţă care a avut loc săptămâna aceasta.

Măsura vine la două zile după ce mai mulţi angajaţi au protestat în curtea Televiziunii Române dorind să tragă un semnal de alarmă cu privire la situaţia financiară dificilă a postului.

Conducerea Televiziunii Române spune, într-un comunicat oficial, că informaţiile vehiculate în presă cu privire la protestele angajaţilor nu sunt adevărate. Lăzescu a spus că acestea sunt „speculaţii, menite să creeze presiuni şi o stare de nelinişte în instituţie".

Explicaţia oficială a Televiziunii Române?

 "Angajaţii au fost convocaţi de către liderii sindicali din TVR pentru a discuta situaţia financiară, în incinta televiziunii, aceştia neînaintând însă conducerii TVR niciun protest oficial", se spune în comunicatul de presă.

Cu ce se laudă TVR-ul în materie de reduceri de cheltuieli?

 • Deficitul TVR din semestrul I din 2011 a fost redus cu 34% comparativ cu aceeaşi perioadă a lui 2010.
 • În urmă cu două săptămâni, conducerea TVR a suspendat bonurile de masă, un beneficiu acordat până acum angajaţilor, în conformitate cu prevederile Art.108 din Contractul Colectiv de Muncă din TVR.

TVR va externaliza vânzările - decizia aparţine Consiliului de Administraţie

Consiliul de Administraţie al TVR a decis, saptămâna aceasta, să apeleze în continuare la o entitate externă pentru a administra spaţiul publicitar al posturilor publice de televiziune, scrie HotNews.

În primă fază, după ce TVR a încetat contractul cu regia Splendid Media (cu trei luni de zile înainte de termen), presedintele-director general Alexandru Lăzescu îşi exprimase interesul pentru o formă de internalizare a vânzărilor de publicitate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Bucur asta a fost dat afara pentru incompetenta, pentru modul in care a inteles el sa isi faca datoria.Angajandu-l, TVR prin Rodica Culcer(caci Lazescu este de forma acolo)isi bate joc si de postul tv in sine dar si de angajatii existenti carora le-a diminuat cam tot ce se putea.Se gasea un cititor de prompter deja angajat al TVR care sa faca acest lucru.Asa se mai scurg 2000 de euro/luna cel putin, din banii nostrii bineinteles.Asta este comandamentul din TVR!!!!!
 • Asa imi placi Mircea. Iata un om care-i capabil sa se pocaiasca cand isi da seama ca a gresit. Sunt putini, cei de teapa ta. Bravo!
  P.S. 1. Sunt un profund ANTIantenist!
  2. Tu esti cel care mi-a determinat "nivelul" bunului simt. Pot fiu si altfel.
 • am senzatia ca esti un antenist frustrat. dar te iert, ca nu esti singurul. sunteti cam multi. legat de exprimare, hai ca tine, dar daca vb de bunul simnt, cam dai cu el de gard. si daca o tot tinem cu exprimarea, cam toata lumea macar odata, pica testul. asa ca...
 • In acest caz, ar trebui realizat ultima editie a serialului. In el (fiind ultimul) Emil s-ar casatorii cu bona, regizorul cu nevasta lui Emil, Narcisa cu avocatul iubaret, orbul cu Eva si in acest fel toata lumea ar fi multumita.
  Mai putin desigur cei care nu si-au primit banii.
 • Gaurile "negre", mai ales daca apartin "zanelor", nu mai pot fi acoperite.
  Devin gauri publice si deci ...
 • Soferii?
  La munca autostrazilor cu ei!
  Că orice reporter ar putea sa-si conduca si singur masina la diferite deplasari in interes de serviciu.
 • Intai invata sa scrii un comentariu!
  Abia apoi mai vorbeste de ... ameteala.
  Daca cineva cu 4 clase ar analiza ce-ai scris tu si ce-am scris eu ar ajunge la o concluzie care ti-ar potoli elanul bahic.
 • Asta am auzit si eu de la cineva din staff. S-a filmat doar pana la ep. 33 (din 58). sunt curios care sunt motivele, poate Petrisor reuseste sa afle mai multe detalii (si audientele).
 • antena 1 e in scandal cu firma care face narcisa salbatica. anuleaza serialul. problema e ca antena nu vrea sa plateasca contractul. sunt peste 150 de oameni de film care lucreaza acolo si nu si-au primit banii de trei luni. actorii spun ca o sa iasa in presa cu declaratii. e macel.
 • masinile ametitule! despre ce credeai ca vorbesc? despre mobila s decoruri?
 • Nici acum n-au acoperit găurile produse de ”Zâna Surprizelor”!
 • Ce sa le dea mai mircea?
  De ce nu esti explicit in exprimare? Ar fi ceva "normal si de bun simt".
 • sa le dea corespondentilor sa le folosesca. consider ca am o propunere normala si de bun simt.

Trimite un comentariu

sus