Skip to main content

SCHIMBĂRI LA B1: Robert Turcescu, emisiune de două ore în direct, cu public

 

ACTUALIZARE: Robert Turcescu va fi editorialist la Academia Caţavencu. De săptămâna viitoare, el va semna în săptămânalul de satiră al Medien Holding (grup  care editează şi România liberă şi este deţinut de Dan Grigore Adamescu).

Publicitate

Schimbări în grila B 1 TV. De luni, emisiunea lui Robert Turcescu va fi difuzată de la ora 20.00, se va întinde pe durata a două ore şi îşi va schimba decorul. Va fi o emisiune cu public, transmisă dintr-un studio de la Palatul Copiilor.

Până acum, emisiunea lui Turcescu (Sub semnul întrebării) avea o oră şi jumătate (19.30-21.00) şi era transmisă din studioul B1 de pe Calea Victoriei.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Ion Cristoiu, dar şi alte schimbări din grilă, în continuare:

  • Ştirile de seară cu Vlad Petreanu şi Sanda Nicola vor fi programate în intervalul 18.00-19.00.
  • Între 19.00 şi 20.00 va intra emisiunea Actual B1, prezentată de Sorina Matei.
  • Emisiunea lui Ion Cristoiu, Ultimul cuvânt, va începe la ora 22.00, până la ora 23.00
  • Lumea lui Banciu rămâne în grilă la ora 23.00
  • După amiaza intră emisiunea Fapt Divers (16.00-18.00), cu Nelu Barbu, Cătălin Oprişan şi Evelin Badea.
  • Modificare şi dimineaţa. Viaţa e frumoasă (cu Mihai Jurca) se mută de la 10.00 la 12.00, în două reprize de 45 de minute, separate de ştiri (până acum era intercalată cu ştiri, în intervalul 8.30-12.00).
  • De la 7.00 la 10.00 vor intra ştiri şi Lumea lui Banciu în reluare.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniel daniel
    Mie cel mai mult imi place emisiunea lui Radu Banciu. Am insa o dorinta, sa o puna mai devreme nu asa tarziu. Oricum felicitari pentru reluarea de dimineata de la ora 8, e o ora mai rezonabila decat 23 seara.
  • georgiana georgiana
    si probeaza ca giaca are doar 12 clase
  • georgiana georgiana
    mai scuteste-ma cu badinul tau agramat si cu ipocrizia ta. gandesti ca o tuta
  • Hanelore W. Hanelore W.
    Prezentatori tv cu studii medii sunt doar aici in Romania.Sunt stabilita de multi ani in Germania intr-un orasel in care functioneaza si o televiziune locala.Copilul meu iubeste munca de televiziune si a participat la casting pentru moderarea unei emisiuni medicale,cam ca cea moderata de aceasta dominsoara Carla Giaca.Va rog sa ma credeti ca desi este medic si a participat la 2 cursuri de televiziune pentru perfectionare, nu a reusit sa ia concursul.Si ca sa va dati seama despre castigator, va spun ca are universitatea de medicina din Munchen, facultatea de jurnalism din Berlin si masterat in comunicare tv/radio.Romania ofera celor cu spagi sau celor cu oferte bazate pe Kama Sutra Experience.........sau B1?
  • Nicu Nicu
    Ba,dar tare mai esti tu, bai Cristi! as fi curios ce ai facut tu in televiziune!
  • Vlad Turcanul Vlad Turcanul
    da Silviu Sergiu pe unde a disparut ca era ok
  • Bestiuta Bestiuta
    Prezentator cu studii medii poate avea doar B1Tv, sau daca ma gandesc mai bine la valoarea postului ar merge si prezentatori cu scoala generala pe undeva pe la Matinal.Ana-Liza ai punctat bine problema legata de pregatirea celor de acolo de la Noul B1.Asta este nivelul, mediu(o fi cu bacul luat?)si asta este nivelul audientelor.Turcescu parca misca mai bine in trecut dar cred ca este si el coplesit de poverile celorlalti nepregatiti pentru "un razboi atat de mare"Citesc cu surprindere ca lipseste din noua,noua,noua,noua grila domnul Andrei Badin, marele om de televiziune venit cu valul de la Antene.Sper ca nu i s-a intamplat ceva urat!Altfel spus, a ramas Sorina Matei singura pe tarlaua emisiunii.Cum spuneam mai devreme, emisiunea asta a avut prezentatori cat tot B1 cel Nou. Of Of ,Mai maaaiii.....B1's middle people, middle(down)tv.
  • Nuca Nuca
    Turcescu este singurul care aduce un pic de audienta dar nu cred ca mai mult de 0.3!
  • Ana-Liza Ana-Liza
    B1?Pai daca o luam asa, despre Carla Giaca ce mai poti spune? Este exemplul clar de compromis din partea celor de la conducerea.Ea are ca studii finalizate un liceu,adica 12 clase!Macar Badin sau ceilalti au acolo o facultate,un masterat,este cu totul altceva.Oare asta o fi nivelul de studii pentru toata echipa de la acea emisiune?Asa ar exista un echilibru.Asta poate sta la baza acestui compromis dar numai ei stiu.Pe de alta parte, B1 a fost de la inceput in deriva si aproape ca toate amanarile si schimbarile de directie si formate ar putea fi dovezi de neputinta.Asta da televiziune,emisiunile apar si dispar peste noapte, la fel si prezentatorii,iar cei care sunt acolo au studii medii! Incepe sa fie amuzant de acum!
  • Sanda Sanda
    Un mincinos prin nascare.Om mai libidinos nu am vazut desi pare altfel.Ducea vorba de colo colo prin redactie,te obliga sa intri in discutii despre staff, sa-i acorzi atentie, dupa care se ducea la altcineva facand la fel si dandu-te in gat.
  • maria maria
    b1 este dedeparte un post care poti asculta citdecit o stire sau o informatie mult mai cprecta decit la irealitatea si haznaua lui felix. astept ca radu moraru sa-si faca dinou aparitia la b1 unde acolo ii este locul.felicitarib1tv si fiti cit mai obiectivi dati dovada ca intradevar sunteti ziaristi oameni de televiziune si nu slugi a unora sau altora.
  • Aurel Aurel
    Bucur, get over it!
  • Adrian Adrian
    B1 moare dar nu se preda!!! Cred ca acest post nici nu mai are audienta! Acum 2 saptamani avea 0.1-0.3.si rar 0.4.Elegant ar fi sa nu mai fie masurata si sa declare faliment.Nicio emisiune nu a fost gandita inde'ajuns cand a fost lansata.Bunaoara B1 a demarat in tromba cu niste emisiuni si acum dupa cateva luni are cu totul altele sau aceleasi cu alte formate, cu alti prezentatori(daca por fi numiti asa Badin,Matei,baietelul ala de la Meteo/Antena 1.B1,etc), are angajati numai si numai refuzati de la alte posturi sau evadati din absolut.Nu are niciun produs original si telespectatorii s-au plictisit de facaturi si copy-paste de la altii.Cam toti astia sunt pupincuristi de Titiriga si asa s-a ajuns ca postul asta tv sa nu mai aibe audienta aproape deloc.Cat timp nu exista o linie originala respectata nu va avea o personalitate si deci nu va avea credibilitate....iar banii portocalii nu vor salva B1tv!
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Cand vor intelege baietii cu ochi albastri ca pariaza pe un cal mort? Baiatul cu bronzol e fals ca o bancnota de 23 de dolari. Nu trece rampa (adica sticla). Daca nu face dezacorduri la fel de des ca un camionagiu, nu inseamna automat ca este jurnalist respectabil. Nu inseamna nici macar ca e jurnalist:-) Iar sub pojghita de onorabilitate, RT e la fel de mercantil ca Hagi Tudose. Prietenii stiu de ce.
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Inutila mi se pare insa intentia cu publicul. Toata lumea stie ca sunt niste oameni platiti sa dea din palme, nu vad cum il va ridica chestia asta.

Trimite un comentariu

sus