Skip to main content

Sebastian Ghiță: "Astăzi vom schimba grafica RTV. Nu intenționăm să ne suprapunem peste identitatea Realitatea TV"

 

"Nu intenționăm să ne suprapunem peste identitatea Realitatea TV", spune Sebastian Ghiță despre postul lui, RTV.

Publicitate

"Astăzi vom schimba grafica și vom fi extrem de receptivi la cereri privind orice suprapuneri de identitate vizuală, inclusiv de la Realitatea Media", a declarat Ghiță pentru paginademedia.ro.

Paginademedia.ro: Dar numele RTV nu este un element de suprapunere?

"Deocamdată denumirea serviciului de programe pe care noi îl propunem pieței este RTV. Așa se cheamă serviciul de program. Mai există un RTV și la Galați."

Dacă ei vă cer să îl schimbați, ce veți face?

"Nu vom face nimic. Ei se pot adresa instanței, doar instanța poate hotărî asta.

Într-un dialog cu Paginademedia.roSebastian Ghiță spune că are "zeci de procese verbale de predare/primire" a unor echipamente din Casa Presei către Realitatea Media și că "Asesoft a cumpărat echipamente de peste două milioane de euro în ultimul an." Ghiță reacționează și la declarațiile lui Sorin Enache, director general Realitatea Media, care a spus (după cum paginademedia.ro a scris aici) că povestea de la Casa Presei are "un iz penal."

"În ultimele două săptămâni, avem zeci de procese verbale prin care am cedat echipamente către Realitatea Media", spune Sebastian Ghiță.

Paginademedia.ro: Cei de la Realitatea Media spun că nu și-au recuperat toate echipamentele. Mint?

Sebastian Ghiță: Nu aș vrea să spun că minte cineva. Doar că sunt zeci de procese verbale de predare-primire, pe care le-am depus și la CNA.

Mai sunt echipamente ale Realitatea Media în sediul de la Casa presei?

La Casa Presei sunt echipamente de la mai multe firme: NewsIn, GMG, Global Video Media, Cațavencu, M&C, Realitatea Media. Multe din aceste companii sunt în insolvență sau în faliment. Multe echipamente sunt de la Asesoft. Toți adiministratorii judiciari inventariază echipamentele.

Mai mult, în cazurile unor oameni (Mihai Tatulici sau domnul Tăbăcaru de la Interactive Business), echipamentele le aparțin acestor și am fost notificați de acest lucru.

Ni s-a pus în vedere de către administratorii judiciari că suntem complet respeonsabili de gestionarea echipamentelor, iar pierderea sau deteriorarea lor ne atrage răspunderea civilă și penală. Chiar ni s-au făcut astfel de plângeri pentru presupuse pierderi sau distrugeri de bunuri.

În aceste condiții, procesul de predare/primire trebuie să respecte niște reguli și să fie făcut cu mare atenție.

 

Folosește RTV, în acest moment, echipamente ale Realitatea Media?
Nu. Noi am depus o listă de facturi de peste 2 milioane de euro, pentru echipamente pe care Asesoft le-a cumpărat în ultimul an.

 

Dar videowall-ul?
Am și eu videowall-uri.

În ceea ce privește declarația domnului Sorin Enache, că este o afacere cu iz penal, vreau să mai spun un singur lucru: n-ar fi bine să îii aduc aminte de niște acte mai vechi de la Realitatea Media.

 

Despre ce este vorba?
Știm toți că Diicot și Parchetul au ridicat foarte multe documente despre aspecte și situații penale de la Realitatea Media.

Eu zic că nu nu este cazul să amenințăm instituțiile, ci să le lăsăm să își facă treaba.

Nu intenționăm să ne suprapunem peste identitatea Realitatea Media. Astăzi vom schimba grafica și vom fi extrem de receptivi la cereri privind orice suprapuneri de identitate vizuală. Dacă ei (Realitatea Media) vor considera că greșim, vom asculta părerea lor. Dar nu vom tolera să primim autorizație ne la Realitatea Media casă existăm.

Vom respecta în totalitate legea și deciziile CNA, însă vom dori să concurăm pe piață cu oricine, inclusiv cu Realitatea TV.

 

Numele RTV nu este un element de suprapunere?
Deocamdată denumirea serviciului de programe pe care noi îl propunem pieței este RTV. Așa se cheamă serviciul de program. Mai există un RTV și la Galați.

 

Dacă ei vă cer să îl schimbați, ce veți face?
Nu vom face nimic. Ei se pot adresa instanței, doar instanța poate hotărî asta.

Foto: BusinessMagazin

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • jalnic a-ti iesit pe piata , cu furaciuni de la postul realitatea tv.Daca oricum nu conteaza 'brandul' cum zicea Striblea,de ce nu va afisati ideile voastre si compuneti programul tv dupa ideile voastre.in primul rind o realitate nu poate fi facuta de nici un post de televiziune,realitatea poate doar fi redata sau consemnata,in nici un caz facuta de voi.Daca ne luam dupa modul cum a-ti patruns pe piata numai de a face realitate nu puteti fi insotiti.daca intr-adevar doriti sa fiti un post urmarit,care acum emite la pereti, fiti voi,intocmiti-va programele dupa ideile voastre nu dupa ale altora.cind a venit d-l ghita la realitatea ,aceasta avea grila de programe stabilita,el nu a facut altceva decit sa decimeze toti oamenii foarte buni cum ari fi: Andreea cretulescu,Adrian ursu,Stelian Tanase,Mircea dinescu etc.si mai doreati sa avfeti si audienta.Probabil ca acestia se vor intoarce la realitatea si o sa revina acolo unde este locul.Acum aniverseaza 10 ani de activitate,nu aveti cum sa va comparati cy ei.asteptati cei 10 ani,dar adca mergeti tot asa,peste 10 ani nu se va mai auzi de voi.
 • Erata. Furaciunea RTV continua. Intrucat n-am stationat prea mult pe canalul RTV inaintea postarii anterioare, n-am sesizat mesajele, sa le zicem subliminale. Abia la o revenire mai atenta pe post am remarcat ca RTV foloseste, in continure, fragmentat si temporar, sloganul "Noi facem realitatea" si litera "R". Aviz CNA!
 • Sa fim fair play si sa marcam: RTV a schimbat sloganul "Noi facem realitatea" cu "Noi dam stirea exacta"!... Maine este sedinta CNA?
 • John, nu stiu ce o fi asa exclusiv la Nasul. Filmuletul a fost postat pe blogul lui de Gabriel Bugnar, chiar in seara preluarii emisiei de la Willbrook.

  http://gabrielbugnar.blogspot.com/

  Si sunt si pe youtube imaginile:

  http://www.youtube.com/watch?v=SlfCCMRRaEA&feature=player_embedded

  Mai usor cu exclusivitatea pe scari...
 • http://www.nasul.tv/2011/10/31/exclusivitate-cutremur-la-realitatea-tv-in-strigate-si-urale/

  CUM S-A VAZUT PE TV REVOLUTIA LUI ELAN
 • Elan a declarat ca e sustinut de nu stiu cine din Israel . RTV ar face bine , de-al naibii sa inceapa o colaborare cu Al Jazeera English , numai asa in ciuda . Eu cred ca AJE ar ajuta o televiziune romaneasca care are concurenta o televiziune sustinuta din Israel.
 • eu asa vad lucrurile, din toate informatiile pe care le am Ghita e omul PNL iar Elan e omul PSD. daca s-ar putea paria eu asa as paria
 • Ghita (PNL) detine RTV care e inregistrata la OSIM drept Raitaru TV (televiziunea tuturor gorjenilor)

  Realitatea TV e cea vanduta de Vantu lui Elan
 • RAITARU TV FACE REALITATEA?
  hahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!
  Va pupa tata!!!
  Este furaciune pa fata!!!!!!!!!!!
  Daca vrei sa-ti faci televiziune, Nea Ghita fiiiiii barbat!!!
  plateste graficieni sa-ti faca ID de post si grafica postului, alta decit asta!... schimba grila de programe, ca doar ai un director multimedia ... concepe emisiuni noi ca ai un Popa ... si ai curaj sa bagi sigla asa cum este ea inscrisa la OSIM ... FIIIII BARBAT GHITA!!!!!!!!!
  Barbate fa-ti o televiziune a ta ... nu a altuia .... sau n-ai auzit ca ceea ce faci tu se numeste furt intelectual ... Si mai Gindeste-te la ceva ... daca Popa, Kelemen, Mihaela et co vor primii de altu mai multi bani crezi ca vor ramine la tine? ... si cum poti sa ai incredere in oamenii care au pupat mina si talpa unuia si la prima ocazie l-au tradat ... si au supt multi banuti de la Vintu ... intreab-o pe Mihaela Tanase ca stie!!!!!
  Se zvoneste prin tirg cum ca ai legaturi cu serviciile!!!
  O fi adevarat, sau nu, nu stiu, dar daca e atuci ma adresez sefilor tai acum ... Gresira-ti ca l-ati pus pe Ghita sa faca asta! Trebuia sa mai consultati niste adevarati oameni de televiziune dar si juristi care stiu cu ce se papa dreptul intelectual ...
  Concluzie!?
  FURT SI JAPCA MADE IN RAITARU TV ... asta nu e Realitatea!!!

  Va pupa tata si sa fiti sanatosi!
 • Omul e sincer, nu neaga ca in vechiul sediu al Realitatea TV inca mai sunt echipamente ale Realitatea Media si am cel putin un motiv solid pentru care il cred ca nu le foloseste:

  - Asesoft International, furnizorul eMag si Flanco, firma aflata in propietatea lui Sebastian Ghita, poate importa la pret bun toate echipamentele de care are nevoie un post de televiziune,
  - mai mult decat atat, anul trecut Sebastian Ghita a anuntat ca va investi cateva zeci de milioane de euro in Realitatea TV, insa ca un afacerist versat care nu facea pentru prima data afaceri cu escrocii, a trecut contractul de inchiriere pe numele firmei lui iar ultimele echipamente pe care le-a cumparat sunt tot pe firma lui si nu pe Realitatea Media.

  Acum va e clar? Televiziunea lui Ghita foloseste echipamentele pe care le-a folosit Realitatea TV in ultimul an, insa acele echipamente nu apartin Realitatea Media.
 • RTV de fapt era abrevierea de la Realitatea TV. Acum, se pare ca abuziv, o foloseste cineva la nivel national. Vezi OSIM.
 • Draga RAITARU TV, banuiesc ca nu mai folositi calculatoarele Realitatii Tv, nu mai stai pe scaunele Realitatii Tv,nu folositi imprimantele Realitatii Tv, camerele Realitatii Tv, REGIA Realitatii TV???!!!! Rusine, RAITARU TV!!!
 • REALITATEA TV comenteaza acum ptr ca aceasta RTV-televiziunea tuturor gorjenior vrea sa emite national cu grafica si numele emisiunilor aflate in grila Realitatii Tv...daca nu facea asta nu se supara nimeni...se vedeau la ei in judet! Exista si un RTV Valcea...nu se supara nimeni!
 • elan are perfecta dreptate: e aberant ca soferul autobuzului pe care l-ai concediat sa fuga cu autobuzul si cu pasagerii... in cazul nostru, vad ca proprietarul si-a recuperat autobuzul si o parte din pasageri, dar soferul a apucat sa fure rotile, lada de scule si placutele de inmatriculare...

Trimite un comentariu