Skip to main content

Stelian Tănase intră mâine cu 3x3 pe Realitatea lui Elan. Dinescu: Probabil că logodna noastră va continua

 

ACTUALIZARE: "Probabil că logodna noastră va continua", a declarat de la Viena, pentru paginademedia.ro, poetul Mircea Dinescu, referindu-se la emisiunea realizată împreună cu Stelian Tănase. Dinescu are și un alt proiect de emisiune. Detalii, în articol.

Publicitate

Stelian Tănase își reia emisiunea 3x3 pe Realitatea TV, postul lui Elan Schwartzenberg. Emisiunea va fi difuzată mâine, 29 octombrie, între orele 16.15 și 18.00.

Ultima emisiune 3x3 a fost difuzată în vară.

Stelian Tănase realiza la Realitatea TV și talk-show-ul Tănase și Dinescu. Revine și Mircea Dinescu?

Prima ediție 3x3 de la Willbrook îi va avea ca invitați pe Sulfina Barbu, Ion Caramitru și Mircea Geoană. Din partea jurnaliștilor, va fi prezentă Miruna Munteanu.

Se reia și Tănase și Dinescu?

Din informațiile paginademedia.ro, există un acord de principiu din partea lui Mircea Dinescu pentru a reveni pe post. Stelian Tănase spune că decizia finală va fi luată săptămâna viitoare.

Stelian Tănase, pentru paginademedia.ro:

“Știu că Mircea este plecat acum în Austria. Luni va avea o discuție cu cei de la Realitatea TV.”

Mircea Dinescu: Probabil că "logodna" noatră va continua

"Probabil că logodna noastră va continua", a declarat de la Viena, pentru paginademedia.ro, poetul Mircea Dinescu, referindu-se la emisiunea realizată împreună cu Stelian Tănase. Întoarcerea lui la Realitatea TV este  stabilită "în principiu". Dinescu are și un alt proiect de emisiune.

Mircea Dinescu:

"Mă văd luni sau marți cu Sorin Enache. Acum sunt la un festival de poezie la Viena. Probabil că "logodna" noastră va continua o vreme, dar am și un proiect nou".

Despre ce este vorba?

"Este o emisiune de politică și delicatețuri. Mai cu haz, așa. Acum e prea mult teatru la microfon.

O să cobor în stradă, stau de vorbă cu oamenii, mai gătesc ceva. Va fi o emisiune despre viață."

 

 

Foto: Adevărul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Domnul Tanase, prin firma sa, figureaza la masa creditorilor Realitatea Media cu o creanta de peste un milion de lei. Deci, are de incasat circa 230.000 de euro dar nu, el nu se lasa, face in continuare o emisiune pentru acelasi rau platnic, nu-i asa??? Probabil ca a incasat deja alte multe sute de mii pentru cele cateva emisiuni pe care le-a facut la Realitatea iar acest milon de lei reprezinta neplata "salariului" pentru cateva luni. Acum, insa, e momentul deconturilor - sa faceti frumos, pe garduri cu voi, si treceti la emisiuni! Ce daca suntem in faliment! Voi explicati oamenilor ca e bine, sa vina la noi, ca sa le mai dam inca o data teapa.
  • lemn Tanase a zis ca face din Realitatea TV (astazi Raitaru TV) BBC iar mai apoi a spus ca Dinu Patriciu va fi prim ministru, nu cred ca mai merita comentat
  • Am vazut la promo pe RTV ca se aude vocea celui care era la realitatea tv si am mai vazut ceva sus langa logo-ul RTV apare NOI FACEM REALITATEA! de ce copie asa mult? da o imagine de post pirat. de ce sa dat asa repede drept de transmitere nationala? la un post care acum o saptamana era post regional
  • cum ramane realitatea cu''facatura baba lesinata la spital''' , cu 'premiu de 100 000 euro pt inlocuirea lui Boc ''??????????????
  • am văzut că mutări sunt în continuare. o prezentatoare ce inițial a mers cu Realitatea acum poate fi din nou văzută pe RTV.

Trimite un comentariu