Skip to main content

2 noiembrie: Elena Udrea, pe coperta Tabu

 

Elena Udrea, ministrul Turismului, este protagonista unui pictorial în numărul din noiembrie al revistei Tabu, scrie Realitatea.net.

Publicitate

Udrea "interpretează" în pictorial cinci femei puternice şi celebre din istorie: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher şi Madonna.

Revistă titrează în numărul care apare astăzi "€œElena Udrea, parabole ale puterii” dorind astfel să promoveze succesul femeilor în politică. Tabu costă 8,9 lei.

Dan Silviu Boerescu, directorul editorial al revistei "Tabu", a vorbit pentru realitatea.net despre culisele pictorialului: "Am vrut să facem un număr dedicat femeilor puternice şi am ajuns la concluzia că Elena Udrea întruchipează perfect această ipostază, reuşind totodată să rămână feminină. Este un etalon de frumuseţe şi senzualitate”, a spus pentru realitatea.net Dan Silviu Boerescu, director editorial "Tabu"".

Elena Udrea, pe blogul său: "Cred că, prin rezultatele obţinute de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi de mine personal în interiorul partidului, am arătat tuturor că o femeie poate munci 14-16 ore pe zi, în fiecare zi, uneori mai mult şi mai bine decât un bărbat. Şi asta chiar şi pe tocuri, mergând şi la coafor, şi, mai ales, fără să mă transform într-un barbat.” Despre acelaşi subiect a scris şi Wall-Street.ro.

Guvernul va finanţa 36 de publicaţii culturale, printre care România literară, Revista 22, Luceafărul, Convorbiri literare, Muzica, Teatrul azi şi Contemporanul, cu o sumă totală de 1,34 milioane de lei, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern, scrie Mediafax.

În mod concret, proiectul de Hotărâre prevede suplimentarea bugetelor Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, Academiei Române, Consiliului Judeţean Mureş şi Consiliului Judeţean Sibiu, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe anul 2011, în vederea susţinerii editării publicaţiilor culturale.
Guvernul va finanţa 36 publicaţii cu 1,34 milioane de lei

Editura Evenimentul Zilei şi Capital şi-a dezvoltat o platformă proprie de analize şi comentarii, numită Hydepark, care va fi lansată pe 15 noiembrie, noteazムDailyBusiness.ro.

Jurnalistul Mircea Marian a declarat pentru DailyBusiness.ro că platforma se află în varianta beta şi încă se mai lucrează la ea.

În ceea ce priveşte investiţia făcută în Hydepark.ro, editorialistul Evenimentul Zilei a spus că "nu cred că a fost una mare", în prezent având un buget "foarte strâns" din care plătim colaboratorii.

În acest moment, pe Hydepark apar editorialele unor nume precum Vladimir Tismăneanu, Mircea Cărtărescu, Vlad Nistor, Sorin Ioniţa sau Nicoleta Savin, dar Mircea Marian a precizat că "încă mai căutăm oameni pe care să-i convingem să scrie".
Evenimentul Zilei şi Capital pregătesc o platformă online de analize şi comentarii

Sursa foto: Realitatea.net


Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • profesor profesor
    O femeie adevarata! Si ... ca de obicei ... orice femeie puternica si de succes starneste comentarii rautacioase.
  • Miha Miha
    In Romania decazuta moral si intelectual, curvele ocupa prim-planul societatii: fie in ziare tabloide, fie in emisiuni tabloide, fie ministri care muncesc si in "interiorul" unui.... Bravos, natiune! Traiasca photo...shopul!

Trimite un comentariu

sus