Skip to main content

Apartamentul Caţavencilor, scos din nou la licitaţie

 

La cinci luni după ce Adamescu a cumpărat marca Academia Caţavencu, lichidatorul judiciar General Group Expert SRL continuă să scoată la licitaţie active ale societăţii Caţavencu SA – aflată în faliment.

Publicitate

Lichidatorul judiciar al Academia Caţavencu se străduieşte, încă de la sfârşitul lunii mai, să vândă un apartament de trei camere situat în comuna Ştefăneşti, câteva autoturisme şi “obiecte de inventar constând în aparatură de birotică”.

La licitaţia organizată ieri nu s-a prezentat nicio persoană interesată de bunurile companiei Caţavencu. Preţul de pornire al apartamentului din Ştefăneşti este de 103.390 de euro fără TVA.

Potrivit unui anunţ publicat de lichidatorul judiciar în mai multe ziare, valoarea totală a activelor Caţavencu SA este de 316.435 euro, fără TVA.

În anunţ se menţionează că licitaţia se va relua în fiecare joi, la ora 14.00, până când vor fi adjudecate toate activele societăţii Caţavencu SA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lila Lila
    Doar 100k euro + TVA!? Apartament 3 camere la Stefanesti? Marmura de Carrara, intarsii si lambriuri de mahon, piscina interioara si pista de bowling. E ridicol!

    Basca, are valoare de patrimoniu. Peste veacuri va fi casa memoriala.
  • ElCucui ElCucui
    Oli, cum să nu poată? Nu a mai parazitat cu succes și alte întreprinderi pe care Ceaușescu a dat bani? Adică, noi, poporul! A făcut pârnaie 24h și gata.
  • OLI OLI
    Catavencii se vor inchide la anul la pachet cu patronul. Patriciu, nu poti avea succes cind parazitezi ca tiganii o marca pe care cineva a dat bani. Atit poti tu, sa furi. Dar uite ca nici cu furatul nu iti mai iese.
  • Vava Vava
    eu nu inteleg pe ce a platit Adamescu 800 000 de mii de euroi??? Cat? Caat? Oopt sute de mii de euroi!
  • cornel cornel
    nu inteleg un lucru, de ce domeniul catavencu.ro nu mai functioneaza? cand a platit 800.000 euro pe marca Catavencu nu a cumparat si domeniul de internet?

Trimite un comentariu

sus