Skip to main content

Laurențiu Ciornei, cel mai vechi angajat al EVZ pleacă după 18 ani la ziar

 

Evenimentul zilei rămâne fără cel mai vechi angajat. Laurențiu Ciornei, zis Sensei, editor coordonator pe Evenimentul zilei și pe săptămânalul Capital, pleacă de la ziar.

Publicitate

Ciornei s-a angajat la EVZ la 14 februarie 1993.

Care sunt proiectele lui, în continuare:

Contactat de paginademedia.ro, Laurențiu Ciornei a spus că "despărțirea a fost cu acordul părților și a fost generată de dorința mea de a dezvolta pe viitor un proiect personal".

Despre ce este vorba?

"Este un proiect tot în media, care va cuprinde atât jurnalism online, cât și consultanță."

"Sensei" nu a nominalizat proiectele, dar, din informațiile paginademedia.ro,unul este site-ul VerticalNews, unde lucrează câțiva jurnaliști pe care el i-a avut în subordine la EVZ.ro. Un altul: site-ul de sfaturi medicale doctorionline.ro, pe care îl va coordona.

 Traseul lui Sensei la EVZ:

 • S-a angajat la 14 februarie 1993, la departamentul documentare.
 • După câteva luni a trecut la sport, departament condus atunci de Grigore Cartianu (acum redactor-șef la Adevărul).
 • A fost reporter, redactor și apoi șef de secție.
 • Din aprilie 2006, a preluat site-ul EVZ.ro.
 • De la 1 octombrie 2008, a devenit șef peste site-urile Ringier România.
 • Din 15 martie 2010, după ce a revenit la EVZ în calitate de coordonator editorial pe Evenimentul zilei și Capital.

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Am avut placerea sa-l cunosc pe Domnul Laurentiu si, vazand comentariile de mai sus, nu pot decat sa ma felicit ca am acceptat sa facem afaceri impreuna. Este un bun profesionist!
 • Asa se intampla mereu cand in trusturi puternice se doreste eliminarea unor oameni impotanti. Cica se ajunge la un acord comun. Da, intr-adevar, au putere de negociere si mai obtin cate ceva inainte de plecare, dar este doar un mod elegant de a spune ca sefii mai mari vroiau sa scape de el. La fel s-a intamplat si la Libertatea. Bafta, Sensei! Pacat ca n-am apucat sa lucram impreuna, asa cum mi-ai propus candva. Cred ca as fi avut si eu parte de un mentor adevarat, chiar daca beneficiile pe termen scurt nu ar fi fost aceleasi precum cele pe care le-am avut intre timp.
 • @Adrian...din pacate, sau din fericire, sau chiar si fara un motiv anume, insider are dreptate. Andronic nu e decat o licheluta perfecta care stie sa para competenta in fata stapanului. Dar cand e vorba sa isi dovedeasca abilitatile, distruge tot. Nu exista nici un proiect marca Andronic care sa fi reusit. Ma rog, pentru el toate au fost o reusita din pdv financiar. Ca i-a distrus pe altii nu conteaza pentru el. Sintetizand, e un fel de Claudiu Serban dar cu mai mult tupeu. In rest, la fel de lichid: ia forma vasului in care il torni.
 • Daca este persoana pe care o stiu eu, este un om deosebit. Intradevar, ceea ce multi spun aici, este profesionist. cand era in lumea auto, se bateau dealerii sa-i intre in gratii, iar colegii de breasla sa-l aiba partener. Super om. Iata ceva ce azi nu se mai face pe nicaieri, din pacate.
  http://stiri.haios.ro/stire_citeste.php?lang=ro&s=stire&id_joke=5865
 • Mare boier, mare caracter si un excelent profesionist este Laurentiu. Sigur, nu e perfect, dar era un simbol al EVZ. Ultimul, din pacate, curatat de Claudelul! Bine ca s-a intors Dan Andronic, individ compromis profesional, bagat in tot felul de combinatii politice, o nulitate ca om si ca ziarist! Faliment usor, draga Bobby!
 • Daca o vedeati pe Dordea ce plangea in sedinta ti se rupea sufletul. Deh, a plecat omul care a pus-o pe functie mare si acum nu mai are cine s-o sprijine dat fiind marele nimic pe care il face in redactie.
 • In urma cu multi ani, siteul evz.ro exista,prin simplul fapt ca se incarca editia zilnica a ziarului.Sensei a venit cu acel concept de stiri calde ,dand cu totul o alta fata onlineului media! Si tragea cot la cot cu echipa!de altfel, evz.ro avea rezultate.I se putea reprosa faptul ca era isteric, uneori ii certa dur pe multi din echipa,dar nu se poate spune despre el ca nu este un adevarat profesionist!este printre putinii pe care i-am regretat cand am plecat de la EVZ. Azi,evz se chinuie sa fie in top 3 pe online.nu demult,cand sensei a relansat evz.ro era no1.multa bafta si mi-a facut placere ca am lucrat candva impreuna
 • Nu intru in amanunte. Am trait alaturi de Serban, stiu ce-l duce mintea. Sensei este o noua victima a nebunului, fara doar si poate. Oricum, Sensei este atat de inteligent incat stie cand "il va raspilati" pe nerecunoscator. Pentru ca Sensei este un profesinist care a scos multi fraieri (de genul CLS) la liman.
 • A plecat si ultimul om adevarat de la EVZ. ma uit la ce era in urma cu 5-7 ani la Evenimentul Zilei, ce oameni de calitate... Azi copii si acololiti politici dau linia editoriala. Trist. Succes, Sensei!
 • Un soc! Credeam in ideea ca se desfiinteaza Evenimentul, dar ca pleaca Sensei de acolo, niciodata! S-a intamplat ceva necurat, altfel e greu sa cred..Oricum, Sensei a fost si va ramane un adevarat profesionist.Bafta multa!

Trimite un comentariu