Skip to main content

De ce nu mai e Dr. House la TVR 1

 

TVR 1 a oprit difuzarea serialului Dr. House (sezonul al patrulea, în reluare), după primele trei episoade, fără a explica această mișcare.

Publicitate

Care este motivul pentru care nu se mai difuzează Dr. House?

Aflați în cele ce urmează.

Reluarea seriei a patra din Dr. House a fost programată începând din 5 octombrie 2011. Serialul urma să se difuzeze miercurea, de la 21.00. După primele trei episoade difuzarea a fost întreruptă și în locul Dr. House TVR 1 a introdus în grilă producția “Mici crime în familie”.

Oficialii TVR nu au dorit să comenteze această schimbare, însă surse din interiorul postului susțin că decizia este legată de procesul dintre TVR și compania producătoare, NBC Universal, despre care paginademedia.ro a scris aici.

Întrucât procesul este în plină desfășurare, până la soluționarea litigiului NBC Universal nu mai permite TVR să difuzeze Dr. House. Așadar, abia atunci când se va ajunge la o înțelegere vom putea vedea din nou episoade (vechi sau noi) din serialul cu Hugh Laurie.

Serialul - al cărui titlu original este House M.D. - e produs, din 2004, de compania NBC Universal Television, iar din 2007 până în prezent de Universal Media Studios. În Statele Unite este distribuit prin FOX Network din 2004 până în prezent. Filmările continuă și au ajuns la cel de al optulea sezon în S.U.A.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

Trimite un comentariu