Skip to main content

Robert Turcescu, primul interviu Live Online, la PaginademediaTV. Interviul complet

 

Jurnalistul Robert Turcescu a fost în direct la PaginademediaTV, de la ora 16.00. Inregistrarea emisiunii, în continuare.

Publicitate

PaginademediaTV este transmisă Live din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne. Vizionare plăcută!

Robert Turcescu la prima ediţie PaginademediaTV


În edițiile trecute au fost invitați Bogdan Naumovici, Silviu Prigoană, Mihai Găinușă și Virgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România).

Din emisiunile trecute:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @Carmen Maria Andronache

  Daca mai cititi o data, ceea ce-am scris eu mai sus, veti deduce ca am auzit, si inteles, ceea ce a spus Robert Turcescu despre TVR.
  Reprosam doar ca n-a fost citit si continutul ... parantezei.

  P.S. Despre punctul 2.(tot de mai sus), nici o remarca?
 • @Horea

  In timpul emisiunii, Robert Turcescu a vorbit detaliat despre masurile care ar trebui luate in TVR, dar si despre supradimensionarea televiziunii publice si citi oameni ar trebui concediati.
 • @Petrisor Obae
  1. Multumesc pentru ca de aceasta data n-ati neglijat interbarile noastre pentru invitatul d-voastra. Aveam doua intrebari dar ati pus-o doar pe aceasta: "De ce nu a acceptat, candva, conducerea Televiziunii Publice (mai scapam, poate, de babalîcii care dorm pe acolo)?" Era interesant, cred, daca citeati si ce scrie in paranteza.
  2.Anumite cuvinte , ale invitatului, au fost cam "de la tara" sau demne de bip! Dansul, in schimb, a avut pretentia sa nu-i puneti si intrebarile celor care scriu cu "sa sti" (in loc de: sa stii) sau "miau" (in loc de mi-au). Nu toti am urmat insa o facultate umanista. Unii, dintre noi, mai trebuie sa activam si-n domenii practice.

Trimite un comentariu