Skip to main content

Lucruri mai puţin ştiute: Narcisa Iorga a fost director la Realitatea TV. Mircea Dinescu a fost acţionar

 

Silviu Prigoană, cel care a înfiinţat Realitatea TV în urmă cu zece ani, a povestit la PaginademediaTV lucruri mai puţin cunoscute din istoria postului.

Publicitate

Narcisa Iorga, acum membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a fost pentru o perioadă director la Realitatea. Mircea Dinescu a fost acţionar la postul de ştiri.

Detalii şi imagini în exclusivitate cu prima emisiune a lui Dinescu la Realitatea, în continuare:

Mircea Dinescu a ajuns acţionar la Realitatea TV printr-un schimb, a povestit Prigoană la PaginademediaTV.

Silviu Prigoană:

Mircea Dinescu mi-a cesionat mie 10% din Plai cu boi şi eu i-am cesionat lui 5% din părţile mele. Ca să vină să pună umărul, ca să facem Realitatea mai simpatică. El avea emisiunea Vorba lui Dinescu.”

Trebuie să amintesc că eram şase acţionari. Eu eram acţionar majoritar, era Mircea Dinescu - care avea 5%, Paul Ifrimache, Eugen Progloff – cu 10%, Mihalache Dumitru şi Minea George. Noi eram acţionarii postului Realitatea.

Cât despre Narcisa Iorga:

"Narcisa Iorga a fost director în 2002. Ion Cristoiu a plecat atunci la bibliotecă şi am numit-o pe Narcisa Iorga până când a venit Dan Andronic", a povestit Prigoană la PaginademediaTV.

Fragmente din prima emisiune realizată de Mircea Dinescu la Realitatea TV

Foto Mircea Dinescu: Mediafax

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sile sile
    Prighi, Narcisa a fost in 2003, nu 2002, lapsus memoriae...
  • Ali Ali
    Într-o zi, aud cioc, cioc, la ușă. Sunt Prigoană, ăla cu gunoiu. Inițial, am crezut că e într-adevăr omul care ridică gunoiul, m-am căutat să-i dau o sută de mii... Ce vrei domnule, îl întreb? Să fac o televiziune. Dar ce, mata ești Arghezi, să faci din bube, mucegaiuri și noroi un poem? Ce legătură au gunoaiele cu televiziunea? Asta e ambiția mea, mi-a spus. Dacă e cu gunoaie, nu mă bag, l-am refuzat eu. Pot să mai vin pe la dumneavostră, m-a întrebat Prigoană? Da, dom’le, vino când vrei, zic eu, crezând că am scăpat de el. Peste două zile, sună iar la ușă. Ce vrei dom’le, ai înnebunit...Până la urmă, mi-a propus 5 la sută din Realitatea, nu mai știu cât la sută din Rosal și din nu mai știu ce televiziune a lui...http://www.dcnews.ro/2011/10/dinescu-a-vrut-sa-i-dea-bani-pentru-gunoi-lui-prigoana-si-s-a-ales-cu-actiuni-rosal-cate-emisiuni-va-avea-la-realitatea-in-noul-sezon/

Trimite un comentariu

sus