Skip to main content

NCN-ul lui Vasile Dâncu și Ioan Rus s-a tranformat în Transilvania L!VE

 

Postul de televiziune clujean NCN, deţinut de Vasile Dâncu, Arpad Paszkany şi Ioan Rus, s-a transformat în Transilvania L!VE.

Publicitate

Odată cu schimbarea identităţii, postul din Cluj Napoca a devenit un canal de televiziune generalist cu distribuţie naţională, dar cu programe regionale, spun oficialii NCN Studio TV.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat astăzi licenţă de emisie prin satelit societăţii NCN Studio TV pentru televiziunea Transilvania L!VE.

Canalul Transilvania L!VE face parte din trustul Transilvania Media Group, deţinut de Vasile Dâncu, Arpad Paszkany şi Ioan Rus.

Potrivit proiectului depus la CNA, investiţia totală în postul Transilvania L!VE se ridică la valoarea de 5,1 milioane de lei.

Până la acordarea licenţei prin satelit şi schimbarea identităţii, NCN emitea prin cablu, în Cluj Napoca şi alte oraşe din judeţul Cluj.

Despre Transilvania L!VE

Înntr-un comunicat NCN Studio TV se arată că Transilvania L!VE “va deveni principalul agregator de construcție a identității regionale și va fi forța (media) care va coagula oameni, locuri, valori, simboluri, idei și perspective și va facilita construirea dimensiunii simbolice a Transilvaniei 3.0 (reală, virtuală și mobilă)."

Potrivit aceleiaşi surse, conţinutul editorial al postului generalist se va axa în principal pe ştiri şi actualităţi din regiunea Transilvaniei şi “va pune accent pe consecințele pe care evenimentele majore din țară le au asupra locuitorilor din aceasta regiune a ţării”.

Despre Transilvania Media Group

Trustul Transilvania Media Group mai deţine site-urile citynews.ro, cd-radio.ro, domnuleprimar.ro şi publicaţiiile Mesagerul de Cluj şi Servus Cluj.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Initiativa cel putin pe hartie pare una buna, concentrarea asta a mass-mediei doar in Bucuresti pare o mostenire a vechiului sistem. Sunt oameni de valoare in toata tara, avem orase mari ce merita dreptul la opinie, televiziuni puternice, retele de radio regionale puternice. Interesant ar fi si daca s-ar concretiza asteptarile oamenilor, pana acum din pacate cei ce au avut bani, fie nu au avut ganduri mari, motivate, fie n-au avut inspiratia necesara. Dincolo de toate astea Paszkany e un om ambitios si cu initiative, ceea ce e de bine dar pana nu apare postul nu ma pot pronunta, insa sper sa fie de calitate.
  • Dancu si Rus, slugi in vechiul guvern a lui Bombonel Nastase. La ce sa te astepti de la un astfel de canal? Va fi un fel de Antena 3 local. O mizerie!

Trimite un comentariu