Skip to main content

Paginademedia.ro, partener la cea mai complexă transmisiune live din .ro

 

Paginademedia.ro va transmite, pe 22 noiembrie, Gala Premiilor eCommerce. Transmisia realizată de LTV.ro va fi, spun organizatorii, “cea mai complexă transmisiune live din internetul românesc”.

Publicitate

Vor fi zece ore de transmisie LIVE, cu interviuri, intervenții de la fața locului și un studio special amenajat la Crystal Palace Ballrooms.

Detalii despre transmisie și ce înseamnă evenimentul, în cifre, în continuare:

  • Echipa LTV.ro dedicată acestei transmisiuni live va număra 15 persoane care vor fi active la Crystal Palace Ballrooms, unde au loc Premiile eCommerce.
  • Vor fi produse 10 ore de transmisiune live neîntreruptă pe parcursul zilei.
  • Filmarea se va face cu 8 camere video din 5 setup-uri de transmisiune diferite.
  • În pauzele dintre segmentele evenimentului precum și înainte de începerea acestuia, echipa LTV.ro va transmite discuții cu specialiști din domeniul online, precum și cu participanții la competiție, proprietarii magazinelor online.
  • După decernarea premiilor vor fi transmise interviuri "la cald" cu câștigătorii premiați în cadrul Galei.
  • Interviurile se vor desfășura în spații special amenajate de tip mini-studio. Vor exista trei astfel de setup-uri speciale.

Paginademedia.ro va transmite integral evenimentul. LTV, care realizează transmisia, este partenerul Paginademedia.ro și în proiectul video PaginademediaTV. Emisiunile PaginademediaTV sunt transmise din studioul LTV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu