Skip to main content

Sebastian Ghiţă: Am semnat cu RCS

 

Postul RTV, deţinut de Sebastian Ghiţă, urmează să intre pe reţelele RCS&RDS.

Publicitate

Am semnat astăzi (miercuri n red) contractul cu ei. Pot spune şi numărul acestuia: contract numărul 1160, din data de astăzi”, a declarat Sebastian Ghiţă pentru paginademedia.ro.

Potrivit lui Sebastian Ghiţă, ca urmarea acestui contract, RTV va fi distribuit în reţelele analogice şi digitale ale RCS şi prin operatorul DTH Digi.

În prezent, RTV este distribuit de Dolce şi este în pachetul digital al operatorului UPC.

“Urmează să intrăm şi în pachetele analogice ale UPC. În unele oraşe suntem deja”, a declarat Ghiţă pentru paginademedia.ro.

Sursa foto: zf.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    baietel, se pare ca tu esti pe dinafara ce inseamna televiziune intr-adevar. nu e acelasi lucru a te uita si a face una. in primul rand echipamentele, marea lor majoritate sunt luate pe vremea cand a venit vantu si cand a avut loc mutarea de la republica la casa presei. la echipamente ma refer la mixere video, mixere de sunet, vtr-uri, encodere, modulatoare, receivere profesionale etc. adica mai exact echipamente de televiziune. restul ce spui tu, e mobilier non-profesional, care poate fi folosit si acasa. asa ca nu mai vorbi despre ce a cumparat ghita pentru ca el, pentru tv nu a cumparat nimic dedicat. doar ce a putut aduce prin emag si flanco si alea la suprapret. asa ca ciocu mic daca nu stii despre ce e vorba.
  • monica monica
    DA, GHITA O SA VINA CU BANI DE ACASA! A incasat pe firma ASESOFT toti banii din publicitatea vanduta la Realitatea Tv fara sa faca minime investitii!Cele cateva plasme, pe care le-a cumparat de la propria lui fima (Flanco), nu costa milioane de euro, se gaseste aceasi aparatura de acum 4 ani, acum folosita fara rusine de catre RAITARU TV!
  • Capy Capy
    Incerci sa ne aburesti in stilul Ghita. Te faci ca nu intelegi ca toata lumea se refera la celelalte echipamente ale Realitatii, majoritatea, care nu au fost schimbate de Ghita si pe care, cu toate astea, le-a pastrat si le folositi la RTV!
  • Robert Robert
    Cata inversunare.
    Intr-o televiziune echipamentele sunt inlocuite periodic, spre exemplu plasmele alea pe care le vezi pe pereti nu pot fi pastrate mai mult de 2-3 ani de zile in conditiile in care merg non-stop, la fel si panourile de monitoare, la fel si calculatoarele folosite in redactie.
    De anul trecut de cand a venit in managementul postului Realitatea TV, SG prin firma sa Asesoft International a inlocuit o parte a echipamentelor folosite de Realitatea TV, iar acum acele echipamente sunt folosite in noua televiziune.
  • vali vali
    daca n-ar fi petrisor obae cu site-ul asta, nici nu as stii ce se mai intampla... eu nu ma uit la teveu decit rar de tot si atunci pe discovery... dirty jobs e tare de tot.
  • tudor tudor
    ADIBAS TV! O sa reziste cat o pereche de incaltari contrafacute!
  • geo geo
    si DigiNews cind incepe sa emita, si GSPTV cind reintra in grila...poate preluati moaca si DolceSport, ca si asa au o audienta jalnica...
  • Pentru sluga lui Ghita Pentru sluga lui Ghita
    Despre milioanele "bagate" de acest smecheras in Realitatea TV va concluziona justitia! Ca si despre milioanele rezultate din publicitate si despre destinatia lor!
  • Capy Capy
    Asadar, pana in urma cu un an, cand a descalecat Ghita la Realitatea, postul nu avea echipamente!... Asta vrei sa spui? Incerci cumva „sa ne faci din vorbe”?!
  • Yon Yon
    Stie cineva ce se va intimpla cind Asesoft va cere in instanta sa isi recupereze banii de la detinatorul marcii Realitatea TV? Slugile lui Vintu, nu va mai bucurati degeaba.
  • cornel cornel
    adevarul e ca nr de contract ne interesa nu suma de bani, audientele si alte date...
  • robert robert
    RTV vine de la RAHAT Tv. Sper ca "deontologii" de la CNA sunt bucurosi de ce au realizat, prosti ar fi astia de la Realitatea sa nu dea in judecata FIECARE membru CNA ptr prejudiciul adus! sa o vad pe tzatza de narcisa iorga tarata prin tribunale...
  • Ada Ada
    Foarte interesant ce se intampla. Audienta raitaru va fi masurata...tv...ma rog. Vom avea cu totii surpriza ca raitaru tv sa aiba rezultate similare Realitate TV si Antena 3 . Dupa 1 luna de emisie! Nu, ca e prea de tot! Dupa 3 luni. Fat-Frumos, gen. Sa ne bucuram! Ne-o facem cu mana noastra!
  • Viezure Viezure
    Ganea, eu zic sa nu te arunci in valuri asa pentru SOV si gasca, nu de alta, dar nu-i putin lucru cum au bagat Realitatea in faliment cu o gaura de vreo shaij'da milioane de euro. Echipamentele alea ale lor sunt mai mult pe vorbe, ca la facut din vorbe SOV e maestru.
  • ganea ganea
    e curios cum judecati voi asta. as fi vrut sa va vad daca voi ati fi avut un bun sau un brand chiar inregistrat la osim (RTV) iar altul vine, ia oamenii, ia echipamentele si spune cu nerusinare ca el face realitatea dar nu are nici o legatura cu realitatea. apoi, cu nesimtire maxima cna vine si zice "va acordam licenta pana la intrarea in legalitate" adica ce va de genu' : e foarte clar ca savarsiti o ilegalitate dar noi va dam chiar o licenta pentru asta, pana intrati in legalitate. foarte fumos!

Trimite un comentariu

sus