Skip to main content

Dan Diaconescu, despre Cozmin Guşă: Nu are nici 0,0% din OTV

 

GMG Media Box, companie deținută de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care operează postul OTV, Ocram Televiziune, în 2010, dar "tranzacția dintre ceea ce reprezenta grupul PSV și OTV a avut loc inițial în 2007", a spus ieri, pentru HotNews.ro, Cozmin Gușă.

Publicitate

Potrivit lui Gușă, în această tranzacție "s-a plătit un preț incredibil pentru România, respectiv 40 de milioane de euro pentru această participare".

Cozmin Guşă declarase luni, pentru HotNews, că devenind acționar majoritar la PSV Company a preluat controlul și asupra a 20% din OTV.

În replică, Dan Diaconescu a spus, marți seară, la B1 TV că afirmația lui Gușă că el ar deține 20% din acțiunile OTV este falsă și a dezmințit că postul său ar avea legătură cu Sorin Ovidiu Vîntu sau Petromservice.

Cozmin Guşă pentru HotNews:

"Nu dorim să intrăm în niciun fel de contradicții cu patronii majoritari ai acestor instituții media, nu dorim să intervenim în politica editorială, dar dorim să vedem dacă participația poate să fie fructificată printr-un profit care să ne ajute alături de alte lucruri pe care le facem să plătim datoriile la stat pentru ca această companie să devină profitabilă în beneficiul angajaților și al proprietarilor".

Dan Diaconescu a reluat la rândul sau, miercuri, pentru HotNews.ro declarațiile făcute marți seară la B1 TV, spunând că Cozmin Gușă "nu are nici 0,0% din OTV" și că participația de 19,9% în Ocram ce figurează că aparținând GMG este a sa. Întrebat cum se poate acest lucru, el a evitat un răspuns clar, spunând drept argument că "potrivit legii, nu pot fi unic acționar la mai multe televiziuni".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • La OTV si Sorin Ovidiu Vantu are actiuni, stiu acest lucru cu certitudine.
    Dan Diaconescu minte cu nerusinare, ca si in cazul celor 20000 de euro promisi romanilor daca mogulul basist va castiga alegerile.

Trimite un comentariu