Skip to main content

EXCLUSIV: Cătălin Crișan, director la postul lui Pinalti. Lansare de ziua Unirii cu Axinte și Vizante

 

Televiziunea Giga TV va fi lansată oficial din 24 ianuarie cu mai multe nume cunoscute la pupitru.

Publicitate

Directorul general al postului este Cătălin Crişan, care se va ocupa de coordonarea zonei de divertisment. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Axinte va avea un matinal în cadrul postului de televiziune, iar Marius Florea Vizante negociază o emisiune.

Reporterul paginademedia.ro Iulia Bunea a discutat cu Cătălin Crișan și cu oficiali din conducerea postului. Ce au declarat, dar și ce ministru ar putea avea emisiune la postul TV, în continuare:

 

Contactat de paginademedia.ro, Cătălin Crişan a confirmat numirea în funcţie, precizând că pe viitor va avea o emisiune de duminică. „Va fi o grilă extrem de variată. Deocamdată păstrăm surpriza în ceea ce priveşte prezentatorii şi producătorii”, a declarat Cătălin Crişan.

Postul TV al lui Gheorghe Ştefan - Pinalti lansat sub sloganul Gândeşte altfel emite deja prin reţelele Dolce Digital, RCS, IPTV, Akta şi NextGen, urmând ca din 24 ianuarie, de ziua Unirii, postul să lanseze grila oficială, după cum a declarat pentru paginademedia.ro managerul de proiect, George Harabagiu.

Licenţa televiziunii este operată de o firmă din Piatra Neamţ, controlată de Gheorghe Ştefan – Pinalti, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Axinte va avea un matinal în cadrul postului de televiziune, iar actorul Marius Florea Vizante va avea şi el o emisiune de divertisment. Surse interne au mai precizat pentru paginademedia.ro că postul este în discuţii pentru achiziţionarea unui format de emisiune culturală ce va fi prezentată de Valentin Iliescu, actualul ministru pentru relaţii cu parlamentul.

Giga TV va fi condusă de un board de directori format din Cătălin Crişan, Alexandru Căruceriu, producător general, Daniel Nechita, director de marketing şi George Harabagiu, project manager şi realizator al emisiunii de investigaţie Ţinta.

Postul TV va fi promovat la nivel naţional printr-o reţea de panouri şi pe ecranele uriaşe de pe magazinul Cocor, începând din luna ianuarie.

Principalul jurnal al postului, de la ora 18.00, va fi prezentat de Dumitru Boanţă  împreună cu o parteneră, pe care reprezentanţii postului au refuzat să o dezvăluie. Dumitru Boanță, fost Antena 1, a fost în centrul unei situații delicate în această vară, când a plecat în Statele Unite ale Americii.

 

La vremea respectivă, posturile Antena1 și Antena3 au susținut că l-au jutat pe Boanță să obțină viza de jurnalist pentru SUA în vederea realizării unui „interviu cu potenţial notabil pentru opinia publică naţională”, dar nu au știut de intenția acestuia de a rămâne acolo. Canalele Intact s-au delimitat de Boanță, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Foto: Gandul.info

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu