Skip to main content

EXCLUSIV: Cătălin Crişan, director la postul lui Pinalti. Lansare de ziua Unirii cu Axinte şi Vizante

 

Televiziunea Giga TV va fi lansată oficial din 24 ianuarie cu mai multe nume cunoscute la pupitru.

Publicitate

Directorul general al postului este Cătălin Crişan, care se va ocupa de coordonarea zonei de divertisment. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Axinte va avea un matinal în cadrul postului de televiziune, iar Marius Florea Vizante negociază o emisiune.

Reporterul paginademedia.ro Iulia Bunea a discutat cu Cătălin Crişan şi cu oficiali din conducerea postului. Ce au declarat, dar şi ce ministru ar putea avea emisiune la postul TV, în continuare:

Contactat de paginademedia.ro, Cătălin Crişan a confirmat numirea în funcţie, precizând că pe viitor va avea o emisiune de duminică. „Va fi o grilă extrem de variată. Deocamdată păstrăm surpriza în ceea ce priveşte prezentatorii şi producătorii”, a declarat Cătălin Crişan.

Postul TV al lui Gheorghe Ştefan - Pinalti lansat sub sloganul Gândeşte altfel emite deja prin reţelele Dolce Digital, RCS, IPTV, Akta şi NextGen, urmând ca din 24 ianuarie, de ziua Unirii, postul să lanseze grila oficială, după cum a declarat pentru paginademedia.ro managerul de proiect, George Harabagiu.

Licenţa televiziunii este operată de o firmă din Piatra Neamţ, controlată de Gheorghe Ştefan – Pinalti, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Axinte va avea un matinal în cadrul postului de televiziune, iar actorul Marius Florea Vizante va avea şi el o emisiune de divertisment. Surse interne au mai precizat pentru paginademedia.ro că postul este în discuţii pentru achiziţionarea unui format de emisiune culturală ce va fi prezentată de Valentin Iliescu, actualul ministru pentru relaţii cu parlamentul.

Giga TV va fi condusă de un board de directori format din Cătălin Crişan, Alexandru Căruceriu, producător general, Daniel Nechita, director de marketing şi George Harabagiu, project manager şi realizator al emisiunii de investigaţie Ţinta.

Postul TV va fi promovat la nivel naţional printr-o reţea de panouri şi pe ecranele uriaşe de pe magazinul Cocor, începând din luna ianuarie.

Principalul jurnal al postului, de la ora 18.00, va fi prezentat de Dumitru Boanţă  împreună cu o parteneră, pe care reprezentanţii postului au refuzat să o dezvăluie. Dumitru Boanţă, fost Antena 1, a fost în centrul unei situaţii delicate în această vară, când a plecat în Statele Unite ale Americii.

La vremea respectivă, posturile Antena1 şi Antena3 au susţinut că l-au jutat pe Boanţă să obţină viza de jurnalist pentru SUA în vederea realizării unui „interviu cu potenţial notabil pentru opinia publică naţională”, dar nu au ştiut de intenţia acestuia de a rămâne acolo. Canalele Intact s-au delimitat de Boanţă, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Foto: Gandul.info

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Asa e el, vrea sa para intelectual,...Giga Tv isi va lua o mare teapa cu asta director. Omul nu stie nimic, nu a facut nimic la viata lui, iar faptul ca va avea si o emisiune va pune bomboana pe coliva. Veti vedea ca am dreptate, catalin Crisan nu are a face cu televiziunea, mai ales la conducerea uneia.
 • si uite asa vezi cu cine ai de a face! ce caracter trb sa aiba "romanticul" catalin de se amesteca in cloaca portocalie! o sa primeasca multa SILA de la multi care pana acum il simpatizau!
  sa mergi cu pinalti la un drum...cat de mizerabil trb sa fii?!
 • Butoiul cu "pricina" nu mai are cep!
  E dotat cu robinet special cu cifru. Nu deschide decat in zilele de sarbatoare.
 • Pagina de MEDIA?

  N-ati putea sa-i inchideti (la propriu) gura lui Catalin Crisan? De vreo 3 zile e tot cu ea ... cascata!

  Ce-ar fi sa-l si bărbieriţi puţin? Tot la propriu!

  Apoi mai vorbim si despre functia de ... DIRECTOR.
 • aveti virusi pe site, nu ne mai infectati pcurile, verificati si scoateti virusii !!
 • Antena 2 se vede pe digital, de ce nu-ti iei receiver sau antena de satelit? Dar sigur, mintea ta comunista vrea totul gratis. De ce nu emite nentu' Voiculescu Antena2 terestru...si atunci ai putea receptiona gratis?
 • o fi bun Boanta, dar la prezentat traficul. sa-l pui sa-ti prezinte principalul jurnal e deja rating zero din start. sa nu uitam ca la ora 18 se vor bate cu jurnelele realitatea, a3, prima tv... mai bine luau un reporter tanar si cu potential, il transformau in prezentator si sansele le erau altele
 • Dan Boanta la stirile Giga TV ! Buna achizitie. Cine l-a convins sa se intoarca?
 • hmmm, ce bovitate, cum poate cineva sa aleaga cand e dta afara?!?...
 • si pe Dolce au bagat Giga insa apare ca si cum ar fi pe bani, cu mesaj sa suni sa te abonezi.

Trimite un comentariu

sus