Skip to main content

Florian Bichir, noul partener al lui Andrei Bădin la B1 TV

 

Florian Bichir va fi, de luni, noul partener de emisiune al lui Andrei Bădin, după plecarea Sorinei Matei.

Publicitate

În noua formulă Bichir – Bădin, emisiunea difuzată între orele 19.00 şi 20.00 se va numi Expres (numele în echipa cu Sorina Matei era Actual B1).

Detalii, în continuare:

  • Absolvent al Facultăţilor de Filologie (Universitatea Bucureşti) şi Teologie, Florian Bichir (38 de ani) a intrat în presă în 1991, la Dreptatea. Au urmat Baricada, Tinerama (şef secţie reportaj) şi, din 1997, Evenimentul zilei.
  • La Evenimentul zilei a fost reporter special, publicist comentator, senior editor şi redactor şef Evenimentul zilei de duminică. Din 2009, a fost editor coordonator la tabloidul Libertatea. În prezent este editorialist la Evenimentul zilei şi la Libertatea.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • virgil virgil
    acum nu mai aveti ce vorbi si aduci niste aiureli cu evrei/lasa-i ba in pace sa traiasca linistiti in lumea lor/
  • virgil virgil
    badineeeeeeeee. estii un omm de o calitateee precum risul ala prostesc aduci toti neaveniti ce stau cu botul in ....lui basescoiu/nu iti este rusinee//cind erai la antena 3 traiai pe alta lumee,---_'?
  • ina ina
    Domnule Badin, invitatul dvs Alecu Racoviceanu sa invete mai intai sa foloseasca prepozitia ~pe~ si dupa aceea sa emita judecati de valoare ...
  • idol idol
    B1Tv de unde ati adus PUPANCURISTUL asta de Bichir? De la OTV, degradati postul!BICHIR, intreaba pe .....ministra asta ce stie de dragajul de pe Dunarea fluviala?
  • Bazalan Bazalan
    N-am stiut pina acum ca, cineva poate fi licentiat si doctor? intr-o fantasmagorie,ireallitate sau timpenie de crestinism,cum este Bichir asta.Cum o putea crede in ceva care a adus omenirii cele mai mari nenorociri din istorie.Miliarde de oameni nevinovati au fost ucisi in numele lui d-zeu,al lui isus si al crucii.Eu nu am nici liceul si mi-am dat seama de crestinism ca e cea mai mare facatura si escrocherie din toate timpurile,iar unii sint doctori in aceasta nimicnicie si mizerie omeneasca.De ris si de kk. Halal! in loc de amin....
  • So what So what
    Pai numai cei care lucreaza in B1 se uita la postul asta!
  • MAN MAN
    distrugatorul de panarame face echipa cu distrugatorul de rating....sa vezi acum rating 0,000002
  • Alecu Alecu
    pe bune? lucrezi la b1?
  • gerula gerula
    bai, baieti. io pe bichir l-am vazut la lucru in presa, iar sorina matei-nu stiu cine e. chiar habar n-am. deci, mare pierdere. 2. @ amelia > bichir a terminat si teologia, da' tu uita-te la cine vrei, cine da din cur mai mishto si are bicepsii mai latzi.
  • Amelia Amelia
    Deoarece a plecat Sorina Matei eu nu ma mai uit la Expres,noul emisiune,acest tip pe nume Bichir nu mi-a placut niciodata,nu este simpatic pare a fi venit de la o manastire. Imi pare rau pt. ca inainte ma uitam de fiecare data la Actual B1.
  • alecu alecu
    noroc cu turcescu. Din pacate nu face audienta...poate de aceia dl oancea a tot incercat sa-l dea afara. Cat despre restul...toti pana la urma sunt fosti, prezenti...nu m-as mira sa apara in b1 si secretara Violeta, intr-o emisiune: "cum sa dovedesti ca nu esti o lady". Acum si dl Oancea..ce sa mai faca. Recicleaza, inventeaza apa calda..de-astea. Lasa ca-i bine. Poate la anul face audienta. La mai mare ! Cat despre domnul Bichir..de ce sa-l judecam? Un ban in plus pe criza asta, cui nu i-ar conveni? Si apoi...cine stie, poate schimba el ceva.
  • atent atent
    Tu nu vezi bine si cred ca nici nu auzi bine. Despre ce intelegi din talk show am mari indoieli daca ai asemenea aprecieri.
  • atent atent
    Rusine, Badin. Uite cum minciuna arata ca e scurta in picioare. Asta se va intampla cu B1. S-a infestat cu antenisti cretini, tonomate, si se inhaita cu fosti turnatori si pseudojurnalisti. Turcescu ce-i mai salveaza, in rest... vai de capul lor.
  • Moromete Moromete
    Bichir nu este prost stie sa faca si sa conduca o conversatie,pacat insa ca partizanatul sau evident basescian ii scade mult din credibilitate.Sa vedem insa ce-o iesi din combinatia cu sisiitul de Badin,combinatie in care Bichir - e clar este - este peste Badin
  • Horea Horea
    Bichir e documentat. Stie multe, dar nu-i pentru televiziune!
    Ii cam trebuie ... traducator!

Trimite un comentariu

sus