Skip to main content

Toată echipa de la FHM se mută la Playboy

 

Toată echipa lunarului pentru bărbați FHM (din portofoliul Sanoma Hearst), în frunte cu fostul redactor șef Eduard Țone, se mută la Playboy, publicație a Mediafax Group.

Publicitate

Eduard Țone va fi redactor șef al Playboy. Echipa care trece de la FHM la Playboy numără patru redactori și doi tehnoredactori.

Detalii, în continuare:

 • Ultimul număr FHM la care mai lucrează echipa este cel de ianuarie-februarie (număr dublu).
 • Echipa trece la Playboy de la 1 ianuarie, iar primul număr Playboy semnat de ei va fi cel din martie.

Contactat de paginademedia.ro, Eduard Țone a confirmat mutarea:

"După 12 ani de FHM,  timp în care am dus revista pe primul loc pe piața revistelor pentru bărbați, este o provocare pentru noi să acceptăm preluarea Playboy", a declarat Eduard Țone pentru paginademedia.ro.

Playboy România a revenit în grupul Pro, la Mediafax, după câțiva ani în care a fost editată de Attica Media, după cum paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate, aici. Redactor șef al Playboy, până la venirea lui Eduard Țone, a fost Cătălin Mihăilă.

Ce va face Sanoma după plecarea echipei de la FHM?

Noul redactor șef al FHM va fi Paul Breazu (Men's Health). Totodată, la conducerea editorială a Men's Health va fi Mihai Ghiduc.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu vreau să fiu rea, dar am o singură nedumerire: Playboy ştie că toată echipa FHM vine peste ei? Adică înţeleg că Eduard Ţone a "confirmat" mutarea, dar cine a afirmat-o in the first place? :)

  Ai şi vreun comunicat de-al Mediapro-ului?

  Cât despre Mihailă, de ce credeţi că va fi retrogradat? Nu merită o promovare? :D

  Glumeam, poate se duce la Bucătărescu, pentru că el a funcţionat perfect în tandem cu DSB, nu-i aşa?
 • Lucian Ionita, Theodor Manolache, Radu Coman, Adina Vasilescu - sa-i descriu pe fiecare in parte ? Mi-ar lua un an. Sa fac un rezumat comun? Singurul scop al lor este sa ingroape saorma si sa mearga la ski.
 • daca as fi fost patronul playboy, as fi cumparat revista fhm, nu echipa fhm. cred ca cinvea a incurcat "marfa" la cumparare. :)
 • Sanoma...son om a bitch...La cat de proasta e corelarea si conducerea de la "baetzii aia cu ceasuri de aur la mana de la stat degeaba", nu-i nimic de vreo mirare. interesant e ca proprietarii Sodomanoma vor sa faca si profit cu asemenea specimene.
 • @Shaorma: O echipa obosita care realiza cea mai vanduta revista pentru barbati. Daca sunt proprietarul Playboy, cred ca si eu as vrea o echipa obosita de genul acesta.
 • Ce tari sunt astia de la Shaorma! Diabolici de-a dreptul. Au reusit sa scape de o echipa obosita facand sa para ca a plecat la concurenta. Si le-a facut o fericire si concurentilor. Incredibil! Diabolici, diabolici! :)))))

Trimite un comentariu