Skip to main content

X Factor a revenit sâmbătă pe primul loc. Duminică, Triplu X a luat X Factor.

 

ACTUALIZARE: Duminică, lupta s-a dat între X Factor (Antena 1) şi filmul Triplu X (Pro TV). Audienţa Pro TV pe intersecţia emisiunilor: 782.000 de telespectatori pe minut (6,7 rating). Audienţa X Factor: 580.000 de persoane (5 rating).

Publicitate

X Factor de sâmbătă, 10 decembrie, a depăşit Pro TV, după câteva săptămâni în care filmele din seria Piraţii din Caraibe de pe Pro TV au lăsat în urmă talent-show-ul de pe Antena 1.

Clasamentul televiziunilor pe intervalul X Factor a fost Antena 1, Pro TV şi Prima TV.

Cifrele, în continuare:

  • X Factor a avut audienţă medie pe minut de 573.000 de telespectatori din mediul urban. Pe intervalul emisiunii, Pro TV a fost urmărit, în medie, de 412.000 de telespectatori.
  • Topul a fost completat de Prima TV, Acasă TV şi TVR 1.
    • Vârful de audienţă: 779.000 de telespectatori la 22.10.
  • Segmentul comercial: la X Factor, 226.000 de telespectatori în medie pe minut au fost din segmentul 18-49 de ani (4,4 rating pe target). Pe intervalul emisiunii, Pro TV a atras 208.000 telespectatori din segmentul commercial (4 rating).

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor (20.20-22.43), sâmbătă, 10 decembrie, în mediul urban:

1. Antena 1: 573.000 de telespectatori (4,9 rating)
2. Pro TV: 412.000 (3,5)
3. Prima TV: 354.000 (3)
4. Acasă TV: 351.000 (3)
5. TVR 1: 275.000 (2,4)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihu Mihu
    Intradevar x-factor de weekendul acesta a fost foarte bun, a fost numai bun pentru o seara de sambata si duminica de stat in fata tv-ului. Nu ma mira nici faptul ca a devansat protv-ul pentru ca lumea apreciaza un show live mult mai mult decat un film care probabil a mai fost difuzat de postul respectiv de cateva ori.
  • Deea Deea
    Mare dreptate ai, numai marketingul e de capul lor. Mai au si avantajul gandirii comuniste a romanului care nu se uita pe Antene din cauza patronilor sau a unei impartialitati politice, de parca ar avea vreo legatura cu emisiunile de acest gen. X-Factor e, oricum, un format mai puternic decat "The Voice".

    Am asteptat ambele emisiuni, le-am urmarit de la inceput, pur si simplu n-am putut sa nu observ ca Vocea Romaniei nu transmite nimic si e extrem de plictisitoare. NU ma intereseaza absolut deloc evolutia unor concurenti care canta de ani de zile si sunt profesionisti d-inainte de concurs.

    Astept Idols primavara pe Antena1. "Romanii au talent" a fost o mare dezamagire, nu mai exista pentru mine de cand au dat premiul unei persoane ce nu se intersecteaza macar cu ceea ce defineste talentul, in timp ce acolo erau persoane cu adevarat talentate ce chiar meritau banii.
  • badea mihai badea mihai
    Asa e Anca, sambata a fost o editie foarte frumoasa, la fel si duminica. Nu inteleg de ce cei carora le place X-Factor primes dislike. Oameni buni, e o tara libera, nu am voie sa imi exprim parerea ca apar grupuri de frustrati/pupincuristi, care sar sa injure sau sa dea dislike-uri. Tipic romanilor. Media-Pro mereu s-a tinut de "romanisme" de genul asta.
  • ionut ionut
    Bune cele doua editii din acest week-end. Per total show-ul este cu mult peste Vocea Romaniei. Nu inteleg cu "fasaiala" aia de emisiune are atat de multi telespectatori. Banuiesc ca planul de indobitocire al celor de la MediaPro a mers perfect... Pacat, dar adevarat!
  • robert robert
    @albert Sunt de acord cu tine. Au fost niste editii super ale emisiunii. Imi pare oarecum rau ca nu a fost eliminata nesuferita aia, dar asta e... Oricum castigatorul e mai mult ca sigur Alin, nu pot sa cred ca exista cineva care sa-i fure locul, parerea mea! Astept cu nerabdare urmatoarea editie.
  • Ddd Ddd
    Vrem si audienta din seara asta ptr x factor..rugam!!!
  • Cristi C Cristi C
    Ca și cum audiență V nu scade. A scăzut mai mult decât X.
  • dani dani
    pe PRO a fost filmul Yes Man cu Jim Carrey
  • mad79 mad79
    degeaba au avut 573.000 de spectatori,daca audienta scade de la o emisiune la alta!Nu cred ca va mai aparea si sezonul2,din xFactor,dar sunt sigur ca Vocea Romaniei sezonul2,va fi!
  • todoran c-tin todoran c-tin
    De aia 60% din publicul lor are peste 50 de ani? X-Factor e o emisiune pentru pensionari. Asta spun cifrele in fiecare saptamana.
  • dan dan
    nu sunt fan nici la x nici la vocea romaniei dar macar la xfactor vezi melodii mai noi de 30 de ani.
  • anca anca
    Chiar a fost o editie reusita; eu urmaresc de la inceputuri si x factor si Vocea Romaniei, dar pot sa spun ca cea din urma deja ma plictiseste. La ultima editie nu am rezistat pina la capat. A devenit destul de liniara, iar Bartos chiar isi da mult prea multe aere.
  • valy valy
    pe primul loc a fost digi sport 1, dar digi nu este in sondaje fiindca cei de la rcs nu vor.
  • florin florin
    nu e o performanta a x factor, e o defectuasa alegere a filmului de catre cei de la protv. Argumentez prin faptu ca x factor a a avut acelasi rating casi saptamana trecuta 4,9.
  • Horea Horea
    Era interesant daca se afisa si media/minut al celor care au urmarit Steaua-CFR!
    Lor, celor din sondaj, le mai adaugam automat si pe cei 50 000 de spectatori prezenti pe National Arena.

    Intrebarea e: bate muzica sau ... fotbalul (la preferinte, desigur)?

Trimite un comentariu

sus