Skip to main content

16 Ianuarie. Moise Guran şi Constantin Trofin revin azi în grila TVR

 

Moise Guran şi Constantin Trofin revin, de astăzi la TVR 2, după o pauză de trei săptămâni. Ora de Business începe de la ora 20.25, iar La mustaţă de la ora 21.10, anunţă Evenimentul zilei.

Publicitate

„Ora de Business” şi „La mustaţă”, la TVR 2

Ruxandra Săvulescu, fost account director la McCann Erickson a intrat în echipa CohnandJansen JWT ca group account director pe contul Kraft Foods, anunţă Daily Business.ro. Cel mai mare proiect coordonat de către Săvulescu, la McCann Erikson, a fost cel pentru brandul Rom, respectiv campania American takeover. Ea a mai coordonat şi campania Dorna Runners, pentru brandul Dorna.


Coordonatoarea campaniei pentru ciocolata Rom a plecat de la McCann Erikson

Un tânăr din Los Angeles are cel mai vizionat canal de pe YouTube, unde este urmărit săptămânal de 7,9 milioane de internauţi. Ray William Johnson este vedetă pe platforma video YouTube, scrie Adevărul. De două ori pe săptămână, 5,2 milioane de persoane sunt notificate de o nouă lansare a emisiunii „=3", show care l-a făcut celebru. Ray WJ comentează într-un stil unic cele mai vizionate clipuri virale de pe youtube. Clipurile sale au fost urmărite, până acum, de 1,53 miliarde de ori.

Unul dintre cele mai bune lucruri în a fi entertainer pe internet este că pot atinge o audienţă mondială instantaneu", spunea Ray WJ într-un interviu pentru revista Forbes.
Ray WJ, stăpânul YouTube-ului

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus