Skip to main content

Directorul de publicitate al României libere, noul șef al publicității pe Ringier

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Mirela Murariu, care a coordonat vânzarile de publicitate ale Ringier, este numită Director de Publicitate Mass Market, urmând să-i raporteze lui Cezar Burlan.

Cezar Burlan, directorul de vânzări al grupului Medien Holding (care include, printre altele România liberă și Academia Cațavencu), trece la Ringier de la 1 februarie.

El va fi director de publicitate pe întregul grup Ringier, peste publicațiile de acum și revistele intrate în portofoliu prin cumpărarea Edipresse A.S.

Cezar Burlan lucrează în publicitate din 1998. A început la Publimedia (ProSport, ProTV Magazin). A urmat Sanoma Hearst (2003-2009), unde a fost director de vânzări.

Din 2009, a trecut la Medien Holding, ca director vânzări publicitate pe grup. Medien, companie deținută de Dan Grigore Adamescu, editează titluri precum: România liberă, Academia Cațavencu, Domus, Casa Mea și Planul casei.

Ringier România, companie unde va coordona vânzările, editează Libertatea, Unica, Joy, Libertatea pentru femei, Lumea femeilor, AutoBuild. După preluarea Edipresse A. S., în portofoliul Ringier intră, printre altele, Avantaje, Elle, Psihologies, Viva și Baby.

Foto: AdPlayers

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu