Skip to main content

Dorin Chioţea, editor general la emisiunea lui Mădălin Ionescu

 

Publicitate

Jurnalistul Dorin Chioţea este, de la începutul acestui an, editor general la emisiunea Drept la ţintă, prezentată de Mădălin Ionescu la Kanal D.

Chioţea trece la Kanal D după aproximativ o lună la Realitatea TV, unde va rămâne colaborator.

Cum explică el mutarea:

Deşi era foarte provocator, am considerat că nu am suficientă experienţă tehnică”, a declarat el pentru paginademedia.ro. “Mădălin Ionescu a insistat să vin aici”, a adăugat el.

Contractul lui Dorin Chioţea cu Kanal D este pe o perioadă de şase luni.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul S paul S
    Chiotea, uite mi-am adus aminte zilele trecute sa te-ntreb ceva, cum a fost la cutremurul din '77?
    Ce-a mai ramas din Zimnicea?
    Ce mai tii tu minte?
  • BALAN MARIA BALAN MARIA
    as dori sa-l contactez pe domnul jurnalist DORIN CHIOTEA!!!!un nr de tel unde poate fi gasit????
  • mama lui Chiotea mama lui Chiotea
    @Roxana Voloseniuc - Tu cine esti? Lucrezi in presa? Te-am cautat pe google si am dat de tine doar pe facebook! Asa ca mai usor cu ironiile la adresa lui Dorin Chiotea si Madalin Ionescu!
  • euss euss
    cu ce? ce intrebare?!! cu BANI.. :)
  • un sclav un sclav
    Dorine, tata, pacat de cata scoala ai! Sper sa nu stai decat juma de an intre Madalin, Mantea, Artene si alte scursuri din showbitz. Baga-ti mintile-n cap, tata, ca nu-i de tine la Canal. Te-am vazut pe Realitatea vorbind superprofesionist despre Lucescu, despre meciuri, ba chiar despre accidente de circulatie, Coreea etc. Ai baut gaz? Ai avut demnitate si te-ai lepadat de nulitati gen Stancu, Cartianu, Borcan ca sa dai de alti impostori. Cu ce te-a vrajit Madalin Ionescu?
  • reporter reporter
    vica, taci și vezi dacă a virat sherck salariul...
  • Vica Vica
    Bai Chiotea, pai te stiam ca te pricepi la sport ba baiatule. Te-am vazut si cu Kim Jong Il, ai putea fi un bun crainic de inmormantari leule! Sigur te baga Ionescu sa comentezi bucile lu' Laurette or silicoanele Sensualei. Vei vedea leule. Le zici bine. Ia zi cat ti-a dat nea' Piti sa-l scoti din "afacerea" cu balerina Vica?
  • ex-coleg ex-coleg
    Se vrea poate mai multa curatenie intre mizeriile lui Madalin Ionescu si asta daca Dorin nu va fi si el inghitit de ele. Interesanta totusi miscarea celor de la Kanal D. Si totusi ii statea mult mai bine la Realitatea TV si i se potrivea mult mai bine pentru ca l-am tot vazut pe acolo des. Dar poate ca si banii vorbesc!
  • roxana voloseniuc roxana voloseniuc
    Este asta o stire de interes pentru publicul "pagina de media?"
  • sport24 sport24
    L-am vazut la emisiune. A facut treaba buna cu Piturca, l-am auzit si cu un interviu cu Nicolita. A venit Chiotea, a inceput sa bage sport Madalin pe ecran.

Trimite un comentariu

sus