Skip to main content

Fundaţia Dinu Patriciu sistează programul de burse

 

Fundaţia Dinu Patriciu a întrerupt programele sale de burse Inventează-ţi Viitorul şi Orizonturi Deschise, pe fondul reorganizării şi restructurării activităţii sale, potrivit unui comunicat al organizaţiei.

Publicitate

"Deoarece această restructurare are loc la mijlocul anului universitar, încercăm să fim alături de bursierii noştri masteranzi şi doctoranzi aflaţi la studii în străinătate, pentru identificarea unor metode alternative de finanţare", se precizează în comunicat.

Reprezentanţii organizaţiei au mai anunţat că au în plan lansarea unei noi instituţii de învăţământ privat, "funcţională într-un interval de până la trei ani"

Cele două programe ale Fundaţiei Dinu Patriciu au fost iniţiate în 2007 şi au oferit sprijin financiar de peste 22 milioane de dolari liceenilor, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor români.

Sursa foto: Mediafax

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ovidiu ovidiu
    sincer imi pae foarte rau sa o spun dar asta e Romania..ma bucur ca studiez in Italia si am bursa de la guvernul Italiei...altfel pe baza Romaniei nici in Ro nu puteam face studii de masterat..
  • maria maria
    Daca lumea nu cumpara "Foreign Policy" si "Forbes" normal ca au probleme. Nu poti sa bagi bani in ceva care se pare ca nu intereseaza asa de multa lume si sa te astepti sa dai randament. E ca si cum ai face suruburi, dar nimeni nu le cumpara din diverse motive (nu au nevoie, nu vor sa le foloseasca pe acelea etc.), dar vrei sa le faci in continuare pentru ca iti place ideea ca se fac. Daca vreti sa fie scoase in continuare, cumparati-le! Si oamenii aia trebuie sa traiasca din ceva.
  • Aleph Aleph
    Mai ofera si altii burse, sume mai mici dar important este ca incet, incet lucrurile se misca si tinerii mai au o motivatie si vad ca sunt oameni si firme care cred in ei:
    http://www.realitatea.net/burse-de-2-000-de-euro-si-stagii-de-practica-platite-cu-peste-200-de-euro-pentru-it-isti_914631.html
  • Andreea Andreea
    Ce sa facem acum noi cei 100 de studenti plecati afara la studii cu conditia sa ne intoarcem in Romania....dar lasati pe drumuri in aceasta situatie....Daca banuiam ca s-ar putea sa nu mai primesc bursa nu mai faceam credit sa suplimentez banii de scolarizare, nu mai plecam de-a dreptul...puneti-va in situatia noastra...o situatie disperata.
  • dana dana
    Despre Historia nu s-a spus ca se inchide. S-a spus de Foreign Policy si Forbes, care au probleme cu tirajele de luni de zile.
  • jos_iliescu jos_iliescu
    Esti o jigodie, Paturiciule!! Ai lasat 100 de studenti excelenti pe drumuri!!
  • rezboiu rezboiu
    am auzit ca s-a sistat si programul de salarii...
  • publicitarul publicitarul
    se aude ca Dilema va trece doar pe online, Foreign Policy si Historia se inchid, nici Stiinta si Tehnica nu se simte prea bine... La cotidiane vor ramine doar 90 de oameni, restul... afara. Evident ca vor fi fortati sa plecu cu acordul partilor. Salarii compensatorii nu se mai dau, ca asa e noua lege. Fratilor, nu plecati fara restructurarea postului si ajutor de somaj, 'tu-me muma-n cur de ordinari! scuzati limbajul, dar atita bataie de joc fata de oameni ma scoate rau din sarite.
  • udi alan udi alan
    cum, acest vizionar strateg economic-politic isi trage obloanele?! vai,vai,vai! se strange latu! zornait de catuse?
  • fix fix
    numa' sa nu sisteze si programul de plata a salariilor...
  • Numele Numele
    Adevarul Holding care include toate publicatiile print si online, BetCafe Arena, Odyssey, Fundatia lui Patriciu, Mic.ro… TOATE sunt pe butuci!

    Toate cu datorii. Unele inchise, altele urmeaza. Oamenii nu-si mai iau salariile cu lunile, studentii sunt lasati peste noapte fara bursa prin tari straine, mic.ro se inchide, Odyssey in insolventa de cateva luni cu miliaone datorii la protv. din cate aud nici macar la pariuri nu mai ai garantia ca iti mai iei banii. Sunt probleme si acolo.

    E ceva inspaimantator daca stai sa te gandesti ce fel de “om de afaceri” este asta… O singura “afacere” a stiut sa o faca el si s-a trezit cu 2 miliarde… Este un exemplu concret de ce oamenii s-au saturat. In tara asta nu mai ai de ales decat intre Comunisti si Securisti, Hoti sau Prosti, Foame sau … “sa dai cu piatra”…
  • geo geo
    rusine, Dinu Patriciu, ai saracit peste noapte!?
    lasi oamenii, multi studenti eminenti in strainatate, fara un ban la mijlocul anului niversitar!?
    iar acum ce faci, te ascunzi ca un las in spatele unui comunicat de presa sec?

Trimite un comentariu

sus