Skip to main content

Plecări de la Adevărul: toată secţia eveniment pleacă la B1

 

Opt jurnalişti din redacţia Adevărul au demisionat în luna ianaurie, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Publicitate

Printre aceştia se numără întreaga echipă din departamentul Eveniment, Mihai Duţă (şeful secţiei), Ionel Stoica şi Liliana Năstase. Cei trei vor trece, de la 1 februarie, din grupul lui Dinu Patriciu în echipa B1 TV.

Contactaţi de Paginademedia.ro, cei trei nu au făcut niciun comentariu pe această temă.

Totodată, Simona Popa, responsabilă cu subiectele din sănătate, şi-a prezentat şi ea demisia şi urmează să se alăture echipei TVR. Alte două jurnaliste au lăsat secţia Bucureşti pentru a se angaja la Digi24, după ce, la începutul acestui an, şi echipa Weekend Adevărul a rămas fără doi oameni.

Foto: Mediafax Foto

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pandel Pandel
    Mie imi pare rau. Acum mai putin de 2 ani trustul asta era un exemplu. Multi oameni buni si un sistem care te forta sa muncesti. Pacat ca DP si-a dat jos haina de intreprinzator cu scoala si si-a angajat prietenii si rudele. Poate sa nu recunoasca dar ei l-au pierdut. Din pacate nu exista nicio solutie la imbarligatura de la Adevarul. Imre nu merita vreo atentie dar Patriciu a gresit rau. Pacat!
  • touretul touretul
    Mda! Patricu are nevoie de încă o privatizare pe bani de țigări. Altminteri, de capul lui, se vede treaba că nu prea e în stare de nu știu ce afaceri.
  • Horea Horea
    Citez:
    "Totodată, Simona Popa, responsabilă cu subiectele din sănătate, și-a prezentat și ea demisia și urmează să se alăture echipei TVR".

    Iar cel din fruntea TVR-ului ne tot abureste de vreo 6 luni de zile ca trebuie facute disponibilizari si-n aceasta institutie!

    Aceeasi manevra: pe usa din fata ies disponibilizatii iar pe usa din DOS, intra pilele lui Lazescu si Culcer!
  • alina alina
    Ha, ha...

    Carne de tun pentru Titiriga...
  • un sclav un sclav
    Bah, daca tot e miting permanent la Universitate puneti si niste pancarte pentru distrugatorii astia de ziare!
  • Insider Insider
    Ultimii ramasi vor fi geniile Stancu, Ionescu, Borcan si Cartianu. Primii trei n-au scris nimic in viata lor, ultimul ii pune pe altii sa-i scrie cartile. Este insa posibil ca atarnatorii de pe langa Imre, aia care chiar nu fac nimic - aka Andrei stefan, Adrian Vasile, Sorin Blaga, Liliana Munteanu, Simona David si frecatorii de menta de la TV - sa treaca la munca de jos si sa rupa tastaturile. Nenorocirea e ca mai toti sunt semidocti si n-au citit un ziar in viata lor. Exceptie face Raluca Badea, fosta jurnalista de ciubucarit restaurante impreuna cu Imre, la ZF. Sa traiti bine!
  • Ziaristul Ziaristul
    Urmeaza concedierile! In loc de salarii compensatorii li se vor da carti si DVDuri la oameni
  • Giovanni Giovanni
    O sa ramana Razvan Ionescu cu Peter Imre. Primul umple cupele de sampanie, celalalt serveste masa. Poate si Grigore, daca mai creste iarba in spatele tipografiei. Don Patricio are coasa!!!
  • andra andra
    NU au plecat doar 8, ci 10 pana acum in aceasta luna. Mai urmeaza 4 in urmatoarele zile. Oricum nu-i opreste nimeni. Li se spune eventual sa mai stea 30 de zile lucratoare ca asta e obligatia. Asta in conditiile in care salariul trebuia sa se dea pe 5 ianuarie si nu s-a dat niciun leu pana astazi.
  • Cipri Cipri
    Au stiut ei de ce au pus tipografiile gaj la banci, stiau ca vor trece pe on-line si au transformat o investitie proasta in lichiditati pe vreme de criza. Dealtfel se si pregatesc sa puna cruce la 2 tipografii. AMR o luna.
  • Ionut Ionut
    Domnule Obae,

    Este dezastru la Adevarul. Se aude ca vor sa treaca pe online Foreign Policy si Historia. Se vor da afara, pana la 1 februarie, inca 100 - 150 de oameni. Se alege praful de fostele redactii Adevarul de Seara. Multe vor ramane fara sediu, doar intr-un om.

    Ce parere aveti?
  • luhyj luhyj
    ce sa fie? nu-i nimic, a trecut interregio :) ca sa il parafrazez pe topirceanu... adevarul se scufunda incet, dar sigur... mic punct ro da in primire, adevarul tv emite petru angajati, au plecat o multime de oameni, o sa mai plece si uite asa o sa dispara adevarul de pe tarabe, o sa ramina ca si cotidianul pe online... acolo cel putin au accesari...
  • Insider Insider
    Toti oamenii buni au plecat de la Adevarul. E o adevarata hemoragie. Vina principala o au, pe langa Imre, marii ziaristi Ionescu si Cartianu. Falimentul nu e departe!!!
  • croitorescu cel viteaz croitorescu cel viteaz
    cam tarziu cu stirea - asta voiam sa subliniez
  • croitorescu cel viteaz croitorescu cel viteaz
    mda, cam tarziu... trustu' vuieste de miercuri. nu-s singurii oameni plecati. pleaca lumea si de pe la reviste... conducerea nu poate fi decat mandra ca a scutit cheltuiala cu compensatoriile. isi va aroga, desigur, meritele :D

Trimite un comentariu

sus