Skip to main content

Românii au talent, MasterChef și Las Fierbinți, în grila de primăvară la Pro TV

 

Pro TV lansează, din februarie, noua grilă de primăvară cu emisiuni-concurs și filme noi. Producțiile cu tradiție ale Pro-ului, Apropo TV, România, te iubesc!, Ce se întâmplă, doctore? și Serviciul Român de Comedie, se întorc de luna viitoare din vacanță.

Publicitate

Ce emisiuni și seriale pregătește Pro TV pentru această primăvară, în continuare:

Producțiile-vedetă ale Pro TV pentru această primăvară sunt Românii au talent și MasterChef , dar și un nou serial, Las Fierbinți.

 • Serialul Pariu cu viața se întoarce de la începutul lui februarie, în fiecare luni de la 20.30. În noul sezon, vedeta Teo Trandafir intră în distribuția producției.
 • Show-ul Românii au talent revine din februarie. Jurații Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu vor analiza, din nou, talentele României, în timp ce Smiley și Pavel Bartoș vor prezenta din culisele emisiunii.
 • Concursul de gătit MasterChef va debuta în luna martie. Sorin Bontea, Cătălin Scarlatescu și Florin Dumitrescu vor gusta preparatele participanților la show-ul culinar. Premiul pus la bătaie va fi 50.000 de euro.
 • Tot în martie, Pro TV lansează serialul de comedie Las Fierbinți.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • eu nu imi dau seama cum prind emisiunile gen MasterChef. Cum sa te uiti la unii care fac mancare?

  Poti face asta pe Paprika TV. :)

  Cat despre Dansez pentru tine..."oameni buni", bine ca s-a terminat de tot. :)
 • Din cate am vazut in trailer nu se spune clar daca e film sau serial dar intr-adevar da impresia mai mult de film. Daca ar fi totusi serial pare chiar destul de simpatic, pentru ca e cu prostie dar face misto de prostie,ceea ce e un lucru bun. Sincer mi-a dat o impresie buna din trailer,mie,care nu urmaresc filme sau seriale romanesti noi din principiu (doar se poate vedea cu ochiul liber ce calitate indoielnica au "noile productii"). In asta chiar imi pun sperante.
 • cel mai probabil pentru dansez se va face o pauza deoarece nu aumai anuntat preselectii pentru aceasta primavara.
 • petrisor nu vreau sa te contrazic dar din cate stiu eu lasfierbinti nu e serial e un film filmat inca din 2010 poti gasi traileru pe youtube.
 • Chiar sunt curios cum o să prindă MasterChef. Las Fierbinți sunt sigur că va face ceva audiență, ținând cont de scenariu.

Trimite un comentariu