Skip to main content

Şefa comunicării plecă de la Adevărul

 

Simona David, director de corporate affairs la Adevărul Holding, a renunţat de astăzi la funcţia pe care o deţinea la Adevărul Holding din iunie 2010.

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Simona David a declarat că a decis să se ocupe de propriile proiecte:

"Am investit foarte multă energie în această relaţie, iar presa este un domeniu solicitant. La un moment dat, acest regim te consumă. În plus, priorităţile mele s-au schimbat, doresc să acord mai multă atenţie vieţii şi proiectelor mele personale".

Ce va face, mai concret?

Simona David, pentru Paginademedia.ro:

"O să mă ocup de proiectele mele. Am fondat împreună cu nişte prieteni o asociaţie care se numeşte Roi (numele vine de la roiul de albine). Vom face proiecte care ţin de dezvoltarea comunităţilor şi liderilor şi mergem pe parteneriate cu alte organizaţii. În plus, sunt implicată, alături de alţi coachi-voluntari, într-un proiect-pilot pe care l-am început cu Asociaţia Română de Coaching. Vom sprijini câteva licee care au avut rezultate slabe la Bacalaureat să-şi îmbunătăţească rezultatele".

Simona David a lucrat ca jurnalist până în 2001, iar apoi a mers pe calea comunicării. În perioada 2001 – 2006 s-a ocupat de Media Relations la Philip Morris România, apoi a fost director de comunicare la Provident. În perioada 2009 – 2010 a fost consultant în comunicare la Ministerul Justiţiei.

Tot astăzi, alţi doi jurnalişti şi-au închiat contractul cu Adevărul. Alex Nedea a lăsat departamentul de investigaţii pentru emisiunea În Premieră de la Antena 3. Valentina Deleanu, jurnalistă pe politic, s-a alăturat postului B1 TV.

Luna aceasta alţi opt jurnalişti au demisionat de la Adevărul, după cum Paginademedia.ro a anunţat AICI. Printre demisionari se numără şi întreaga echipă de la secţia Eveniment, care merge de la 1 februarie la B1 TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • luhyj luhyj
    pai pe imre nu il iubeste cu acte fiica actualului sef al sie?
  • buna idee! buna idee!
    Dar sa faca barter, cu Vantu!
    Vantu sa ia Adevarul si Patriciu Realitatea.
    Ar fi o schimbare a situatiei cu 360 de grade, la ambele!
    Imre va pune in locul tabloului lui Patriciu o statuie cu Vantu atlet si ii va pupa zilnic cu piosenie mana rece de marmura.
    Apoi, tot pe 20.000 de euro, va incerca sa-l convinga pe Vantu ca este un sportiv mult mai bun, decat este Patriciu ca arhitect.
    Despre tanti Simona David. Pe vremuri, cand multi dintre voi erati inca in scoala primara, a fost si ea muncitoare la Adevarul. Si era bunicica si pe bani putini.
    De ce sa nu-si merite vacanta?
    Ce o platiti voi? Sunt banii lui Patriciu!
    Si, inainte de a da cu piatra, ar fi vreunul dintre voi capabil sa-l iubeasca pe Imre?
  • Robert Robert
    Hai cu vanzarea trustului! :)
  • insider insider
    Dar ciocli raman: Frumoasa (Ionescu) si Bestia (Imre)
  • publicitarul publicitarul
    se scufunda corabia, fug sobolanii! si-au umplut buzunarele, ii doare in cot, dupa ei... potopul. Sassu,Blaga, Munteanca, Borcan, Ionescu, Stancu... astia trebuiau dati afara de mult. Acum e prea tirziu, or sa plece ca nu mai au de unde suge. Bine ca luna asta mai dau afara vreo 40% dintre sclavi, sa vedem cine mai trage la jug.
  • Flickr Flickr
    Ce aveti bah cu Lili Munteanu?! E fata de treba, toarna tot la Peter eL Imre, in rest nu deranjeaza pe nimeni. Taie frunza la caini toata ziua si se pricepe la criticat ceea ce fac altii. Impostura maxima, leafa maxima, implicare minima!
  • Worcaru Worcaru
    Asociatia Roi vine de la faptul ca isi iau roiul cand isi umplu buzunarele de pe urma unor companii, cum a fost si la Adevaru. Pacat ca nu sunt dati afara sefii cei mari, care produc gaura in bugetul acestei companii cu salariile mari, si le dau cu sutul in fund tot palmasilor. Dar... asa-i politica prin tara asta... cine munceste, automat si greseste!
  • un sclav un sclav
    Atat de "solicitant" era domeniul, dna David, ca vegetati toata ziua la cafele pe 160 milioane lunar si faceati du-te - vino cu Mazda aia misto data de firma! Iar ca dvs mai sunt inca vreo 20 de directorasi taietori de frunza la caini. Bine, macar, ca v-ati prins la timp ca la AH gata, s-a zis cu lefurile babane si cu bonusurile umflate! Spre deosebire de altii, aveti inca nitel bun simt si spalati putina in ceasul al 12-lea. Succesuri la coaching, mai pe romaneste antrenamente la frecat menta pe bani multi! Asta da meserie!
  • veni, pleca, muri veni, pleca, muri
    Ce titlu interbelic ;) Mamă, muri Maria / Maria, mamă, muri :)) (lipseşte o literă, nu-i sfârşitul lumii)
  • reporter reporter
    Lasă, că a promis Cartianu că stinge el lumina... și pune lacătul pe ușa :)
    Cu se mai împăuna el în fața lui Peter Limre, mai ține minte careva din cei prezenți la marea adunare?
  • croitorescu cel viteaz croitorescu cel viteaz
    puţin să plece şi Sassu, şi Blaga, şi Munteanca, şi Borcan şi toţi cei care nu fac decât să ia degeaba salariul (ăla care se mai dă). în frunte cu Ileana Cosânzeana. pardon... Răzvan Ionescu :)
  • cip cip
    Si care este paguba prin plecarea celor care au venit de la PM? Sa plece toti! Abia atunci va incepa sa aibe profit societatea! :)
  • insider insider
    Paguba-n ciuperci! Asteia i-au trebuit 2 ani, sa-si dea seama ca presa este solicitanta. Lilianei Munteanu , care nu a facut nimic intr-un an de zile....cat o sa-i ia sa zica ca a fost foarte solicitant Adevarul Holding?

Trimite un comentariu

sus