Skip to main content

Teo revine ca actriţă la Pro TV

 

Realizatoarea TV Teo Trandafir se întoarce la Pro TV, dar de data aceasta în rol de poliţist în noul sezon al serialului Pariu cu viaţa, care începe din 6 februarie.

Publicitate

În serialul Pariu cu viaţa, Teo Trandafir va juca rolul Zanei Crăciun - şefa lui Gică (Radu Gabriel) şi a Tănţicăi (Elvira Deatcu) - o poliţistă venită de la Iaşi în capitală, care se remarcă prin accentul ei pur moldovenesc.


Teo Trandafir:

 „La 43 de ani mă reinventez ca om, dacă-mi iese chestia asta mă declar fericită. Amuzant sau nu, rolul meu din Pariu cu viaţa mi se potriveşte foarte bine, asta e de fapt marele meu pariu, am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor că pot face film, însă marele pariu este că, la jumătatea vieţii mele, să descopar că pot fi şi altcineva”, a spus vedeta TV.
 

Ruxandra Ion, producătorul serialului Pariu cu viaţa:

Teo va interpreta un nou personaj principal în Pariu cu viaţa, va fi sora Marei Anghel (Carmen Tanase), fiica lui Silviu Crăciun (Marin Moraru) şi mama lui Rareş (Costin Sforaru). Desi nu o cunoşteam, Teo a fost o surpriza extrem de plăcută.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu